hvordan man får trådløse data -kort hardware

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-07-21

De fleste virksomheder , der leverer mobiltelefoner har også planer om trådløse data . Disse planer kræver , at en person bruger et trådløst datakort eller USB -modtager og betaler et månedligt gebyr . Til den månedlige afgift , kan brugerne få adgang til det trådløse virksomhedens netværk med henblik på at nå internettet . I modsætning til Wi-Fi- forbindelser , er cellulære dataforbindelser tilgængelig, uanset hvor udbyderen har adgang til. Du behøver ikke at være inden for rækkevidde af et trådløst hotspot
1 .
Tjek din udbyders lokale butik . Det er ikke ualmindeligt, at luftfartsselskaber at have tilbud , der kører på datakort i deres faktiske butikker . Hvis du en ny abonnent , kan du typisk finde et trådløst kort , der er gratis med en ny kontrakt .
to .
Kig på elektronikområdet i Wal-Mart . I de sidste par år har Wal-Mart flyttede ind mobiltelefoner og trådløse data kontrakt tilbud . Disse kontrakter arbejde gennem lokale cellulære virksomheder, men de vil ofte have forskellige priser og forskellige tilbud .
3 .
Find tilbud online på din udbyders hjemmeside. Lide at gå i Wal-Mart , vil du stadig have at gøre med en lokal transportvirksomhed , men de handler og tilbud på udbyderens webside er ofte forskellige fra dem i butikken .
4 .
Check online discountbutikker og auktionssider . Hvis du ikke har noget imod en brugt kort eller en, der er et par år gammel , er der masser af muligheder online . Når du køber et kort online sørg for at det er kompatibelt med din computer og din udbyder .

gode råd og advarsler


  • Hvis du har spørgsmål om trådløse datakort eller tjenester gå til din udbyders butik . De mennesker, der vil være vidende om emnet , og kan besvare specifikke spørgsmål om din plan .


  • Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:hvordan man lærer om computer-hardware     

    Kommentarer

    Code:
    change