hvordan man kan kontrollere en hardware firewall

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-07-15

Computeren har en firewall indbygget i sin hardware . Firewall beskytter din computer mod udefrakommende trusler ved at oprette en usynlig barriere , holde virus og malware-trusler i skak . Hvis du ønsker at kontrollere indstillingerne for din firewall , kan du gøre det med blot et par klik med musen . Hvis du ikke kan lide din firewall -indstillinger , kan du lige så nemt tilpasse dem til at passe til dine behov
1 .
Klik på " Start " knappen på dit skrivebord , klik derefter på " Kontrolpanel . " I et øjeblik Control Panel åbner på din skærm .
2 .
Dobbeltklik på " Windows Firewall "-ikonet og firewall oplysninger belastninger på skærmen .
3 .
Klik på " General " , og du kan se, om din firewall er aktiveret eller ej. Klik på " On " for at tænde den eller " Off " for at slukke den . Mange antivirusprogrammer ønsker du at holde softwaren slukket, fordi selve programmet har en indbygget firewall , som rent faktisk modvirker med hardware firewall .
4 .
Vælg fanen "Undtagelser" i toppen af skærmen , og afkrydse de programmer du ønsker at være undtagelser for firewall'en . Dette omfatter din instant messenger -programmer og Skype .
5 .
Klik på "OK " for at acceptere alle ændringer du har foretaget af hardware firewall .


Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:hvad er de vigtigste Sony laptop hardware problemer? 

Kommentarer

Code:
change