hvordan man rent pc -hardware

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-07-22

Moderne computer -hardware er relativt robust , men stadig offer for støv og varme . Hvis for meget støv hober sig op på en computer i de forkerte steder , kan det få computeren til at opføre sig ujævnt og kan endda forårsage dele i computeren til at mislykkes . Rengøring din computer på en regelmæssig basis vil hjælpe med at holde det fungerer korrekt for så længe som muligt

Du skal bruge: .
Rengøringsklude
Støvsuger .
Trykluft .


1 .
Rens din skærm ved at anvende vand til blød klud og tørrede skærmen ren . Tør den med en anden blød klud .
2 .
Rengør ydersiden af tilfælde af din computer ved aftørring af støv og snavs med en fugtig klud eller ved hjælp af en støvsuger til at fjerne støv og snavs .
3 .
Rengør tastaturet på din computer med kombinationen af en støvsuger og komprimeret luft . Brug en liberal mængde komprimeret luft til at fjerne ethvert fanget støv , snavs eller madrester , og derefter vakuum dem ud med din støvsuger .
4 .
Rens det indvendige af computeren sag støvsugning af støv , idet Pas på ikke at røre computerens komponenter direkte . Brug trykluft til at rense støv ud af hårdt at nå pletter og at løsne nogen " nullermænd " , der er mellem de enkelte komponenter.

gode råd og advarsler


 • Anvend aldrig rensevæske direkte til computeren eller en del heraf . Påfør væsken til en klud først , og derefter rense computeren .
 • altid slukke for computeren og tag stikket ud , før du udfører nogen rengøring . Dette vil forhindre beskadigelse af computeren og holde dig sikker fra elektrisk stød .


 • Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:hvordan man får trådløse data -kort hardware   

  Kommentarer

  Code:
  change