Document Imaging hardware

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-08-03

Ifølge Microsoft er Document Imaging i processen med scanning af papirdokumenter og konvertere dem til digitale billeder, der derefter lagres på en cd , dvd eller andre magnetiske lagringsenheder . Hardware til den digitale billedbehandling workflow omfatter scannere , computere , netværk og storage-enheder eller medier

Flatbed Scannere

Den Document Imaging Processen starter med at scanne . For hjemmekontoret eller personlig brug , er en flatbed scanner tilstrækkeligt . Flatbed scannere kan bruges til at scanne papirdokumenter eller transparenter én ad gangen . Den oprindelige er placeret på scannerens glasplade manuelt , og efter scanning , fjernes og erstattes med et andet papirdokument . Flatbedscannere er billige og kommer med en bred vifte af funktioner .

Produktion Scannere

Produktion scannere brug arkføderens og dokumentet automatisk føres ind i scanneren og sendt ud i en bin . Disse scannere kan typisk holde 100 dokumentsider i foderet bakken og scan op til 100 dokumenter pr minut . Dokumenter skal være forberedt til scanning for at sikre præcis fodring . Tape , papirclips og post -its skal fjernes for at reducere papirstop i foderet området . Disse scannere er meget dyre og bruges af organisationer som sundhed forsikringsselskaber og regeringen til at konvertere ældre dokumenter til digitale filer .

Computer

Arbejdsprocessen skal indeholde en værtscomputer , hvor softwaren til scanneren er installeret . Kontrol af scanneren er normalt udføres på værtscomputeren . Under installationen , kan reglerne anvendes til at kontrollere farveprofiler og hvordan den digitale fil skal håndteres , når scanningen er afsluttet . Filformater og tilladelser , kan også angives på værtscomputeren .

Opbevaring

I et hjemmekontor eller til personlig brug , kan filerne gemmes som regel på harddisken på værtscomputeren . Disse filer kan derefter brændes på en cd eller dvd til arkivering . I et professionelt system , vil værtscomputeren sjældent bruges til opbevaring . Drives en tendens til at fylde op hurtigt på 100 dokumenter i minuttet . RAID lagringsenheder eller andre former for oplagring systemer bruges til digital fil opbevaring og håndtering .

Netværk /router

For et dokument billedbehandlingsprogrammer proces til at fungere korrekt , er det vigtigt at have alle enheder på samme netværk . Dette gør det nemt for scanneren at gemme billederne på en netværksenhed end værtscomputeren . Netværkshubben skal altid have værtscomputeren , scanner og lagerenhed identificeret og har de rette tilladelser . En router kan også bruges til at sende filerne internt via nettet eller et andet netværk med de rette tilladelser .


Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:den bedste hardware firewalls 

Kommentarer

Code:
change