Hvordan kan jeg forstå hardware en Compaq Armada M700 ?

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-08-17

Uanset om du bruger din Compaq M700 på arbejde, i skole eller strengt derhjemme , at have en grundig forståelse af de hardware-komponenter på den bærbare computer er meget nyttig . Når du ved, hvor alle de hardware- komponenter er placeret , og hvad de gør , vil det være lettere at foretage fejlfinding og løse problemer fælles problemer med computeren. Tage et par minutter til at stifte bekendtskab med M700 og dens komponenter kan spare dig for mange timers forværring
1 .
Power til M700 ned og fjern netledningen fra bagsiden . Tænd for apparatet , og find batteriet . Batteriet er placeret på højre side af computeren , som du står over for. Batteribåsen har en lille tap , der glider frem og tilbage for at låse og låse batteriet .
2 .
Kig langs forsiden af enheden , og find dækning for modemet rum . Denne dækning er placeret på højre side , og det beskytter modem rummet , når den ikke er i brug . Beliggende nogenlunde i midten er udløseren for cd-rom- og dvd- drev . Når denne låsen er låst , kan du skubbe cd-eller dvd -afspiller i og ud , eller udskift drevet med en nyere model .
3 .
Undersøg bageste dele af M700 . Den lille slot i bagsiden er USB -stikket , hvor du kan tilslutte en enhed med et USB- stik . Den M700 indeholder også en lang rød forbindelse , der kan bruges til at forbinde printere og andre enheder, der bruger en parallel forbindelse . Bagsiden af M700 også en blå stik , som en ekstern skærm kan tilsluttes .
4 .
Tænd M700 på og højre-klik på " Denne computer " ikonet . Klik på " Hardware " fanen og klik på " Enhedshåndtering " vinduet . Udvid hvert hardware afsnit ved at klikke på plustegnet . Enhedsstyring giver dig en grafisk repræsentation af alle hardware komponenter i M700 , herunder harddisk , CD-ROM -enhed og modem . Herfra kan du nemt se modellen numre og mærker fra hver enkelt hardware enhed i den bærbare computer .


Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:geninstallation af hardware 

Kommentarer

Code:
change