Hvordan kan jeg installere hardware i en Creative Audigy SE ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-08-15

Creative Audigy SE hardware er et lydkort , som du installerer på din computer . Dette kort model har en PCI- interface , der passer til en tilsvarende PCI slot på computerens bundkort . Før du installerer hardwaren komponent , skal du installere lydkort fra driver-cd , der følger med dit lydkort

Du skal bruge: .
Skruetrækker


1 <. br >
Sluk computeren og tag stikket dit tårn .
2 .
Fjern tårnets venstre side dør . Du kan bruge en skruetrækker til at frigøre døren fra bagsiden af computeren tårnet .
3 .
Identific¨¦r PCI slots på computerens bundkort . Disse vil normalt blive hvidt kort slots er placeret nær bunden og bagsiden af din computer tårn .
4 .
Fjern en af de metal PCI-slot beskyttere på bagsiden af din computer tårn . Dette åbner op for en plads i ryggen , på linje med PCI-slot du ønsker at bruge til lydkortet .
5 .
Sæt Creative Audigy SE lydkort i PCI slot på din bundkort . Bronze stik skal passe ind i PCI -slot stramt indtil du føler et klik .
6 .
Fastgør lydkort til bagsiden af din computer tårn . Afhængig af din computers model , kan det være nødvendigt at klippe det på plads , eller brug en skrue til at sikre det .
7 .
Luk og sikre tårnets venstre sidedør .

8 .
Sæt din computer tårn i og tænde for strømmen . Når computeren starter op , skal det identificere din nye Creative Audigy SE lydkort og giver dig mulighed for at afslutte installationen .


Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:hvordan man kan overvåge laptop hardware 

Kommentarer

Code:
change