Hvordan skifter jeg pc -hardware ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-08-16

Hvis du ønsker at opgradere nogle af dine interne edb- hardware, skal du udskifte den nuværende udstyr er installeret på systemet . Denne proces er ikke alt for kompliceret , og selvom du aldrig har set indersiden af et edb- system , før du bør ikke køre ind i nogen problemer med at ændre den hardware , hvad enten det er en harddisk eller cd- afspiller

Du har brug for . :
stjerneskruetrækker .
Driver installations-cd'en .


1 .
Luk computeren ned. Afbryd alle kabler til computere og fjern Phillips skruer fra bagsiden af computeren .
2 .
Skub åbne computeren . Kig efter den hardware , du ønsker at skifte ud . Både diskdrev og harddiske er placeret på fronten af computeren ( diskdrev er typisk over harddiske , selv om dette ikke er den samme i alle pc'er ) .
3 .

Afbryd strømmen /data kabel løbe ind i bagsiden af hardware . Dette kabel går fra hardware i bundkortet . Skub det nye udstyr i førstnævntes sted.
4 .
Sæt strøm /data kabel til den nye hardware tilslutning havn og lukke computeren sagen . Spænd Phillips skruerne tilbage på plads , sæt derefter kablerne tilbage i computeren .
5 .
Tænd computeren og indsæt driver installations-cd'en . De fleste hardware kræver, at du installere driverne så systemet ved præcis , hvordan man håndterer udstyret . Vent et øjeblik , og installationsguiden belastninger . Følg anvisningerne i installationsguiden for at fuldføre installation og kontakten processen .


Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:hvordan man finder hardwareproblemer 

Kommentarer

Code:
change