Listen af hardware firewalls

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-08-26

Hvis du vil beskytte din computer netværk mod ondsindede indtrængen du skal bruge en enhed, der kaldes en firewall . Denne specialiseret stykke net hardware sidder i et område af netværk kaldet DMZ-demilitariserede zone-filtrering indgående og udgående forbindelser til Internettet og blokere dem , der ikke overholder reglerne konfigureret af netværksadministratoren . Der er mange forskellige typer af hardware firewall alle designet til at forhindre hackere få uautoriseret adgang til dit netværk .

Netgear FVS318

Netgear 's entry-level firewall er beregnet til det professionelle hjemme-eller mindre virksomheder og er en feature-fyldt , men alligevel brugervenligt , enhed . Et simpelt web-interface giver mulighed for nem konfiguration af sikkerhedspolitikker og de medfølgende omfattende hjælpefiler aktivere hurtig udrulning . Op til fem samtidige VPN-Virtual Private Network-tunneler gør det muligt remote pc forbindelser til det lokale netværk med en overførselshastighed på 7 Mbit per sekund eller 25 Mbit i ikke-VPN -tilstand. Den FVS318 har URL -filtrering og søgeord blokering og kan afsløre skadelige ActiveX og Java moduler . Den vægmonterede tilfælde kommer med et aflåseligt sikkerhedsanordning at beskæftige sig med reelle, samt virtuelle , trusler mod sikkerheden.

D-Link DFL -210

Når den komplicerede installationen er fuldført , D-Link tilbyder pålidelig og hurtig ydeevne med VPN throughput på 25 Mbits per sekund over 100 VPN- tunneler . I ikke-VPN mode denne enhed har en overførselshastighed hastighed på 80 Mbits i sekundet som gør det muligt at blive integreret i større virksomhedsnetværk. Du kan oprette forbindelse til D-Link bruger DHCP-Dynamic Host Configuration Protocol-eller med statisk IP -adresser over en af fire Fast Ethernet porte . To yderligere WAN-Wide Area Network-. havne , hvoraf den ene fungerer som DMZ , gøre dette til en alsidig hardware firewall er egnet til mellemstore virksomheder

Juniper Networks SSG 550

Denne robuste og kan tilpasses enheden er en enterprise- niveau firewall er egnet til mission-kritiske miljøer . Den kan monteres i rack chassis har seks moduler udvidelsesporte , så du kan tilføje redundans i tilfælde af komponentfejl eller tilføje funktionalitet som netværket vokser . Det tilbyder anti-spam , anti -virus og indholdsfiltrering samt beskyttelse mod DoS-Denial of Service-angreb og anvendelsesorienterede niveau angreb . Den step- up i ydeevne er påfaldende , når du vælger denne klasse af hardware firewall for din organisation , med 1 Gigabit per sekund maksimal overførselshastighed hastighed

Check Point Power-1 11. 075

Som en ægte enterprise- klassen hardware firewall , ville du forvente, at Check Point Power-1 11. 075 til at tilbyde maksimal sikkerhed i betragtning af dens pris på mere end $ 60. 000, som i 2010 . De 11. 075 leverer med en imponerende 10/10 rating i ZDNet 's gennemgang af den bedste hardware firewalls på markedet . "Software Blade " teknologi behandler hver af de firewalls fungerer som individuelle , fuldt konfigurerbar enheder, som kan føjes til uden behov for ekstra hardware eller forstyrre enhederne nuværende konfiguration . Hvis din virksomheden beslutter at begynde at bruge VoIP-Voice Over Internet Protocol-for eksempel brug for netværksadministratoren kun konfigurere Software Blade til VoIP . Designet til meget kritiske IT-miljøer , er den maksimale throughput performance er en imponerende 30 Gigabit per sekund .


Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:hvordan man kan lave hardware i en pc 

Kommentarer

Code:
change