Sådan opdaterer gal hund MMS på dvd -brænder hardware

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-08-03

Mad Dog Multimedia er en computer kabel linje , der giver høj kvalitet forbindelser for indvendige computer hardware . Dette omfatter dvd-brænder drev, du har kørende på computeren . Hvis støv korroderende forbindelsen mellem dvd-brænder og bundkortet (eller hvis dataoverførslen synes træg ) er det en god ide at opdatere til nye Mad Dog Multimedia kabler på din computer

Du skal bruge:
Mad Dog MMS IDE eller ATA -kabel .
Stjerneskruetrækker .


1 .
Power ned edb-system , skal du frakoble alle kabler til computeren og bruge stjerneskruetrækker til at fjerne skruerne på bagsiden af computeren . Når skruerne er ude , kan du åbne computerens kabinet og afsløre det indre af systemet.
to .
Efterse kablet løber fra dvd-brænder til bundkortet . Afbryd kablet og se på forbindelsen havnen . Hvis der er 40 pin forbinder , er det en ATA kabel. Hvis kablet er mindre , bruger du en IDE -kabel forbindelse .
3 .
Sæt det nye Mad Dog Multimedia kabel i åben port på dvd-brænder. Hvis forbindelsen porten er til ATA kabler , så sørg for du indsætter en ATA udskiftning kabel , eller en IDE -kabel , hvis kablet porten er til IDE kabler .
4 .
Sæt den modsatte ende af kablet ind i bundkortet (det samme tilslutningsport den tidligere kablet sluttet til ) .
5 .
Luk op for computeren , stramme skruerne , og tilslut kablerne tilbage i edb-systemet .


Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:Document Imaging hardware 

Kommentarer

Code:
change