den bedste hardware firewalls

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-08-02

Der er to typer af firewalls til rådighed for computerens sikkerhed : en software firewall og en hardware firewall . Den sikkerhedssoftware for de fleste computere indeholder en software firewall som gør mange operativsystemer . En hardware firewall typisk bruges til at sikre netværk , som har tendens til at besøge websteder, der øger eksponeringen og risikoen, eller netværk, der kræver ekstra sikkerhed for deres oplysninger . Top-of-the- line hardware firewalls kan være meget dyrt , men prisen kan blege i forhold til værdien af din sikre data .

Astaro Security Gateway 525

Denne firewall er ment til at målrette store netværk af mellem 600 og 3. 000 brugere og koster $ 30. 000 til $ 50,000 med ekstra omkostninger for garanti og support . Hardware giver VPN -funktionalitet ( Virtual Private Network ) , malware scanning , spam -filtrering, indholdsfiltrering, intrusion detection og mail -kryptering . Installationen af hardware er relativt simpel . Enheden kan købes i software form og kun indeholder en lang liste af funktioner . Astaro er en af de dyreste produkter til rådighed , men det er effektivt for virksomheder at beskytte millioner af dollars af data .

Cyberoam CR15i

Denne firewall er meget mere overkommelige på omkring $ 500, og det er en god pasform til et lille kontor eller virksomhed . Denne enhed omfatter VPN kapacitet , web-indholdsfiltrering , trafikstyring , antivirus-og anti-spam beskyttelse . Hardwaren leveres med en praktisk hjælpeprogram , der har mange nyttige rapportering funktioner . Installation af enheden ikke tage meget lang tid . Denne firewall gennemløb af enheden er 90 megabyte per sekund . Hardwaren leveres med et års kundesupport , og det kan være det bedste budget firewall valg .

Juniper Networks SSG 550

Denne firewall er midt -of -the-road pris på omkring $ 13. 000. Med rige funktioner og en god historie for pålidelighed, er Jupiter en sikker stykke hardware med mange funktioner knyttet til kendte virksomheder . Det Jupiter 's anti -virus beskyttelse er baseret på den scanning motor Kaspersky Lab , dens anti-spam er en del af et partnerskab med Symantec og dens indholdsfiltrering bruger programmet SurfControl . De tætpakkede netværk havne kan være forvirrende , og du kan kræve kundesupport for at installere ordentligt .

Netgear FVS318G

Hvis du kun har brug for den enkleste af firewall-beskyttelse , og du kan ikke råd til mere sikker valgmuligheder , denne firewall er tilgængelig for mindre end $ 150. Denne firewall ikke giver den beskyttelse af mange af de andre enheder og dens vigtigste funktion er muligheden for en VPN . I virkeligheden er det en router med en grundlæggende firewall indbygget i. Netgear enheden fungerer godt med DSL -forbindelser , men det er ikke hurtigt nok til fiberoptiske forbindelser af de fleste store netværk . Enheden tilbyder en livstidsgaranti , hvilket er en meget længere garanti end du ville få fra de fleste andre firewall virksomheder .


Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:hvordan man konfigurerer en Linksys router med firewall hardware 

Kommentarer

Code:
change