fejlfinding af pc -hardware problemer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-08-21

Alle mulige forskellige hardware sluttet til en computer -system , der spænder fra video -kort til printere og scannere . Selv om disse enheder typisk køre gnidningsløst , er det muligt for udstyr, for at køre ind i problemer . Normalt , de spørgsmål, stammer med enten en connection problem eller en afinstalleret driver til udstyret. Uanset fejlen , er det muligt at løse problemet med kun et par trin til fejlfinding

Du skal bruge: . .
Driver installations-cd'en


1
Kontrollér tilslutningen af hardware til computeren. De fleste hardware sluttes til en computer via USB- kabel , i hvilket tilfælde du skal sørge for , at kablet er sat helt ind både USB -porten på computeren og på selve udstyret . Hvis hardwaren internt er installeret , skal du slukke for systemet , skal du afmontere alle kabler og fjern Phillips skruer langs bagsiden af computeren . Skub åbne computerens kabinet og se den hardware kort for at se om det er løst i bundkortet .
2 .
Installer den medfølgende drivere til hardwaren . Uden disse drivere installeret, er computeren i stand til at oprette forbindelse med udstyret. Driverne er fastsat på en installations-cd med hardwaren . Indsæt driver installations-cd'en i diskdrevet på computeren , og følg derefter vejledningen for at helt installere information på systemet .
3 .
Tjek systemkravene til at køre hardware på computeren. Dette er angivet på emballagen af udstyret . Sammenligne det med , hvad der kører på computeren i øjeblikket ved at klikke på " Start "," Control Panel ", " System . " Hvis udstyret på computeren ikke er nok til at køre den tilsluttede hardware , skal du opgradere computeren til at acceptere det tilsluttede udstyr .
4 .
genstarte computeren . Lejlighedsvis computeren ikke registrerer hvert stykke hardware er installeret under opstart . Genstart af edb-system korrigerer dette problem , så du kan køre den hardware på computeren .


Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:hvordan man kan teste hardware hastighed 

Kommentarer

Code:
change