grundlæggende computer hardware -komponenter

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-08-09

En computer er et komplekst system bygget af flere komponenter . Under en vis viden om disse komponenter vil hjælpe dig med at opbygge din egen computer eller vælge de rigtige dele til en computer opgraderingen. Hver komponent har en vis rolle i en PC, og en PC's top præstation er normalt begrænset til udførelsen af sit langsomste komponent .

Bundkort

Bundkortet , også kendt som bundkort er grundlaget for alle anden computer komponenter. De øvrige komponenter er installeret på bundkortet , og bundkortet giver kommunikation mellem dem . Når picking en bundkort , skal du sørge for at tage hensyn til processor slot , hukommelse slot og video slot , som de har brug for at matche med den tilsvarende hardware .

CPU

Den Central Processing Unit ( CPU ) er den " hjerne " af en PC . Det er den komponent , der gør alle de beregninger og operationer-jo højere frekvens af CPU , jo mere magtfuld er . En kraftig CPU kan håndtere opgaver meget hurtigere og kan behandle flere opgaver samtidigt .

Hukommelse

Memory er også kendt som Random Access Memory . RAM bruges til at holde de data , der bliver behandlet i CPU'en . Mængden af RAM installeret i en pc har en stor indflydelse på sine resultater , så jo mere RAM du har installeret, glattere og hurtigere pc'en vil udføre .

Hard Disk Drive

Harddisken er opbevaring komponent i en pc . Alle data og filer , såsom musik , dokumenter , der er film , spil eller andre filer gemt på en harddisk . Harddiske kommer med forskellige opbevaringsrum , og flere harddiske kan monteres i en PC , hvis det er nødvendigt.

Videokort

Det grafikkort er ansvarlig for den grafiske del . Den behandler billeder , videoer , 3D-spil og stort set alt , der vises på din skærm . Grafikkort er væsentlige komponenter i pc'er , der kræver høj grafik processorkraft , som dem der bruges til spil eller videoredigering .

Lydkort

Et lydkort er nødvendig , hvis du vil lyden fra din computer . Lydkort kan enten være separate komponenter eller direkte integreret på bundkortet , og som regel hver PC har dem .

Network Card

Netværkskortet er komponent, der anvendes for at etablere en forbindelse mellem flere computere , eller at oprette forbindelse til internettet . Netværkskort , bare det samme som lydkort , kan enten være integreret på bundkortet eller kan komme som separate komponenter .


Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:hvad er 64 bit hardware ? 

Kommentarer

Code:
change