hardware krav til en firewall

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-08-30

Firewalls beskytter din computer mod uautoriseret adgang , når du har forbindelse til internettet . Både hardware og software firewalls undersøge anmodninger om forbindelse , og ved at anvende et sæt konfigurerbare regler , nægte eller tillade forbindelsen . Den hardware, der kræves for en firewall er tilgængelig som en særlig enhed , men kan en pålidelig sikker firewall skabes fra basis PC hardware .

Chassis

Dedikeret firewall chassis er designet til at passe inde i en computer rack , men du kan bruge en ekstra PC kabinet til at huse din firewall 's komponenter . Sagen skal være forenelig med det valgte bundkort og har plads nok til netkort .

Bundkort

Bundkortet skal passe til chassis , have mindst to spalter for netværkskort og har en on- board video kort . Ved hjælp af high-specifikation PCI ( Peripheral Component Interconnect ) grafikkort adaptere kan ikke anbefales, da disse producerer mere varme og den grundlæggende funktionalitet er nødvendige for at drive firewall ikke berettiger hertil. Bundkortet skal køre med 133Mhz på minimum . Ved hjælp af gamle bundkort øger muligheden for hardwarefejl , så det er altid anbefales at anvende de nyeste bundkort muligt .

Netværkskort

En firewall kræver mindst to netværkskort . Et kort er brugt på indersiden af netværket , som computeren er tilsluttet , den anden er brugt på den usikrede eksterne side af nettet , som forbinder til internettet . Kort med en 100 Mbit /s gennemløbshastighed er acceptabelt til brug i en firewall . Selvom det ikke er afgørende, er det tilrådeligt at bruge identiske kort for at lette opsætningen .

Hukommelse

Minimumskravet til hukommelse er 512 MB for en firewall , der udfører grundlæggende port blokering . Havne giver en kommunikation " tunnel ", og adgangen til dem er kontrolleret af firewall . Hvis du vil have din firewall til at foretage mere avancerede funktioner , såsom filtrering af indholdet af hjemmesider , bør mere hukommelse blive tilføjet .

Hard Disk

Firewall harddiske kan bruges til at gemme logfiler , der registrerer forsøg på indtrængen og brug af netværk . De kører også det valgte operativsystem og firewall -software . Et 40GB harddisk er passende for en grundlæggende firewall , men med to harddiske giver en ekstra grad af fejltolerance , hvis man skulle fejle . Begge diske bør oprettes som et spejl (identiske data registreres på begge diske samtidigt ) : . Skal man mislykkes, kan den anden bruges til at gendanne data og reducerer nedetid

Køling

Din firewall skal være på hele tiden , mens du har forbindelse til internettet . Det er normal praksis , i kommerciel indstillinger, en firewall til at stå på 24 timer i døgnet , syv dage om ugen . Forudsat tilstrækkelig køling til de indre bestanddele er vigtigt at undgå hardwarefejl . En yderligere ventilator bør tilføjes at supplere det eksisterende kølesystem i chassiset .


Previous:brudt skærme Next:hardware til at løse problemer på computeren 

Kommentarer

Code:
change