hvilken hardware komponent er ansvarlig for at flytte data mellem virtuelle hukommelse & ram ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-08-23

En computer bruger RAM , en forkortelse for Random Access Memory , til at åbne og køre programmer . Når en computer kører lavt på RAM , det afhænger af hvad der er kendt som virtuelle hukommelse til at fortsætte kørende processer

Memory Management Unit

Den mekanisme, der i en computer ansvaret for at flytte filer mellem RAM og virtuel hukommelse er hukommelsen Management Unit ( MMU ) . Den MMU er normalt en del af Central Processing Unit ( CPU ) , men det kan være en separat enhed , især på gamle edb-systemer .

virtuel hukommelse

En del af harddisken afsættes til midlertidigt holde filer , der normalt ville være gemt i RAM . Dette er kendt som en pagefile eller swap -fil . Dette rum og RAM i en computer udgør den virtuelle hukommelse .

Bytter

Den MMU skifter filer ud af pagefiles tilbage til RAM som rum bliver tilgængelige . Denne proces er kendt som " bytte ". Den MMU bruger en tabel kendt som oversættelse look arealer buffer ( TLB ) for at matche virtuel hukommelse adresser knyttet til fysiske adresser . Dette gør det muligt for CPU'en til rent faktisk at kortlægge placeringen af filer på computeren .


Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:Hvordan tester jeg hardwarekompatibilitet når man bygger en computer ? 

Kommentarer

Code:
change