hvordan man kan kontrollere 64 bit hardware

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-08-20

Microsoft tilbyder to versioner af Windows 7 operativsystem : 32- bit og 64- bit . Begge versioner tilbyder de samme funktioner, såsom device management , strømstyring og genoprette kapaciteter . Men den afgørende forskel er, at den 64- bit versionen forvalter store RAM ( random access memory ) bedre end 32- bit-sidstnævnte er begrænset til omkring 4 GB RAM , mens den tidligere går højere . Hurtigere RAM giver pc'er til at udføre komplekse opgaver og gøre fantastisk grafik . Hvis du er interesseret i at konvertere til 64- bit versionen af Windows 7 har Microsoft medtaget et værktøj til at vurdere PC parathed.
1 .
Klik på Windows kuglen logoet nederst på skrivebordet for at vise menuen Start . Skriv " performance information og værktøjer " i søgefeltet nederst i menuen og trykke på " Enter " tasten for at åbne et vindue .
2 .
Klik på " Vis og udskriv detaljerede resultater og system information " linket i højre side af vinduet for at åbne et andet vindue .
3 .
Rul ned til " System " sektionen . Kig på " 64-bit " kategori , og hvis der er et "Ja "ud for det , så hardwaren på computeren er i stand til at understøtte 64- bit computing .

gode råd og advarsler


  • Brug linkene i " ressourcer " nedenfor for at lære mere om opgradering til 64- bit computing og kontrol hardware komponenter som grafikkort til 64- bit kompatibilitet .


  • Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:Hvordan kontrollerer jeg min computer til hardware for at spille spil ?     

    Kommentarer

    Code:
    change