hvordan man kan lave hardware i en pc

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-08-25

Det er ikke altid muligt at reparere beskadiget eller defekt computer hardware selv , men det er muligt at foretage fejlfinding af hardwaren for at isolere problemet og potentielt løse det uden at udskifte komponenten . Afhængigt af arten af det problem , kan det tage en omfattende test eller være udført på mindre end 20 minutter . Jo mere vage og generelle problemet , jo mere udfordrende er det at fejlfinding . Problemer , der synes at være relateret til software kan være relateret til hardware og vice versa .

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker


1
bestemme karakteren af problemet . . Hvis problemet er med grafikkortet --- intermitterende sorte skærme , røræg farver , eller nogle andre spørgsmål --- så kan du fokusere din indsats der . Hvis problemet ser ud til at være sammen med harddisken --- langsom hentning gange , operativsystemet rapportering beskadiget sektorer --- fokus på den pågældende komponent.
2 .
opdatere driverne for Problemet komponent . Gå til websteder producenterne af hver af dine vigtigste hardware -komponenter , du kan finde gratis downloads til driversoftware . Chauffører tillade hardware kan kommunikere ordentligt med dit operativsystem .
3 .
Re-sæde dine hardwarekomponenter at se, om det løser problemet . Åbn computerens kabinet , skal du tage det pågældende komponent fra bundkortet , og sæt den komponent . Dette kan løse et problem , især hvis det er med grafikkortet .
4 .
Re -installere dit styresystem , hvis de tidligere trin ikke har kunnet løse problemet . Når denne er afsluttet , test for at se om du stadig oplever problemet.
5 .
Kontakt kundeservice for computerproducenten eller for den pågældende komponent i tvivl, hvis du stadig oplever problemer . Du skal måske udskifte komponenter , hvis den er blevet beskadiget .


Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:hvordan man deaktiverer en Linksys hardware firewall 

Kommentarer

Code:
change