oversigt over hardware overvågningsværktøjer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-08-11

Hardware overvågningsværktøjer give informationsteknologi medarbejdere med et middel til at spore og redegøre for brugen af hardware aktiver og bruger aktivitet på et computersystem. Hardware overvågningsværktøjer kan bruges til at opfange , indfange , analysere og afkode netværkstrafik , bruger aktivitet på en lokal eller fjern -system , eller til revision logge aktivitet i et computersystem . Nogle hardware overvågningsværktøjer er dyrt at integrere i et system , mens andre er enkle plug-and- play -enheder .

Netværk sniffere

Netværk sniffere arbejde på netværksinterfacet hardware-niveau til at opfange og lagre netværk data til analyse . Hardware netværk sniffere fysisk bro forbindelserne mellem en vært og det interne netværk i en virksomhed eller det interne netværk til internettet . Store virksomheder og statslige organisationer bruger hardware-baseret netværk sniffere , såsom Tern EE TCP-baserede embedded stand-alone fange bord, til at fange og sortere gennem gigabyte netværk data pr dag .

tastaturloggere

tastaturloggere er enkle Universal Serial Bus ( USB ) eller seriel port hardwareenheder til at overvåge tastetryk og musebevægelser af en bruger på en enkelt computer -system . De er oftest anvendes af industrispionage eksperter for at stjæle login- oplysninger eller passwords til et sikkert system , men bruges også af sikkerhedspersonale at spore upassende brug af et system . De fleste enheder er lige så lille som en USB- flash- hukommelsesenhed og kan være skjult let at undgå at blive opdaget af brugeren . Nogle tastetryk skovhugst systemer implementere avancerede lyd-eller video- overvågning systemer samt til at overvåge ansvarlighed andre hardwareenheder .

Remote Desktop

Remote desktop -værktøjer tillader brugeren at oprette fjernforbindelse til en hardware- system via et netværk . Mens nogle remote desktop enheder , såsom Go2Meeting eller Cisco WebEx, tillader, at to-vejs interaktion mellem brugere , andre benyttes til envejs- hardware overvågning for at skabe sikkerhed og ansvarlighed af computerhardware . Remote desktop enheder fange real-time brug af en hardware aktiv og kan også skjulte aktivere hardware overvågningsværktøjer såsom web -kameraer og mikrofoner til at give yderligere overvågningskapacitet .

Fysisk sikkerhed Skærme

Fysisk sikkerhedsudstyr , såsom hardware-baseret adgangskontrol -systemer , lukkede tv-systemer og indtrængen alarmsystemer , yde en ekstra niveau af computerhardware sikkerhed og overvågning . Stort set alle store virksomheder og statslige faciliteter gennemføre komplekse net af disse hardware- oplysninger overvågningssystemer til at indsamle data for real -time respons og senere sikkerhedsrevision . Brud på den fysiske sikkerhed er ofte de første store skridt i retning af et edb- hardware systemets endelige kompromis , fordi hackeren får fysisk adgang til at installere , fjerne eller ændre hardware eller software på edb-systemet .


Previous:værktøjer til at teste computerens hardware Next:grundlæggende computer hardware -komponenter 

Kommentarer

Code:
change