bundkort specifikationer for en C600 bærbar

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-10-26

Mulighederne i en bærbar computer stole på de komponenter, bygget på bundkortet . Kunde beslutninger som processor type og hukommelse beløb vil afgøre , om en bærbar computer er blot en grundlæggende tekstbehandlingsprogram eller en MMS- kraftcenter. Den C600 bundkort tilbyder en anstændig mængde bredde

kernekomponenter

Den C600 bundkort tilbyder valget mellem Intel 's . Celeron eller Pentium III processorer . Der er to slots til ekstra hukommelse (med PC100 SODIMM hukommelse ) , og en 2 . 5 tommer harddisk stik . Der er også et stik til en cd eller dvd-drev .

Multimedia Komponenter

Den C600 bundkortet har en 16- bit lyd -controller og to højttaler tilslutninger . En grafik- chip giver video med 8 megabyte hukommelse . Bundkortet har et stik til den bærbare LCD- skærm , og en video -out port til ekstern skærm .

Input /Output porte

Bagsiden af bundkortet har stik til serielle og parallelle kabler , porte til USB og video -out , og et PS /2 plug-in til et tastatur eller mus . Højre sidepanel har et S -Video port og stik til modem , netværk , mikrofon og hovedtelefoner stik .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:wmv til dvd til tv 

Kommentarer

Code:
change