Plextor PX - 504uf specifikationer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-11-20

Plextor PX-504UF er en ekstern CD-og DVD -brænder , der både kan skrive og omskrive til udvalgte CD-og DVD -formater . Det tilbyder både USB og Firewire tilslutninger , hvilket gør den velegnet til brug med både PC og Macintosh -computere , og omfatter både disk-brændersoftware og blanke CD og DVD medier .

Understøttet Medier

Plextor PX-504UF understøtter læsning fra cd-rom medier , skriver til cd-R-medier og omskrive til CD-RW -diske . Som en dvd -brænder , kun det brænder data til DVD + R og DVD + RW -diske , selv om den også kan læse dvd -rom -diske . Dette Plextor drev er ikke kompatibel med DVD-R , DVD-RW eller DVD-RAM -diske .

Speed

Dens skrive og læse hastigheder varierer afhængigt af de medier , der er installeret . Det læser cd'er med 40x hastighed, der er op til 6. 000 kilobyte i sekundet , og skriver til dem på 16x hastighed , der er lige så hurtigt som 2. 400 kilobyte i sekundet . Det skriver på 4x hastighed til DVD-medier på 5. 400 kilobyte i sekundet , og omskriver DVD data på 3. 240 kilobyte i sekundet --- 2 . 4x hastighed . Det kan læse dvd'er med op til 12x hastighed , hvilket er 16. 200 kilobyte per sekund . Overførsel hastighed , er dog begrænset af dens interface --- USB-tilslutninger overførsel på 480 eller 12 megabit per sekund , afhængigt af om de er USB 2,0 eller USB 1,1 , henholdsvis , og drevet understøtter også 400 megabit per sekund Firewire .

Forbindelser

Denne eksterne drev tilbyder både USB 2. 0/1. 1 og IEEE1394 Firewire 400 tilslutninger . Desuden har det en dobbelt-RCA -stik line-niveau lydudgang på bagsiden og en stereo mini-jack til hovedtelefoner på fronten .

Inkluderet emner

Plextor pakker drevet med en række yderligere elementer . Det pakker i en tom CD-R og DVD + R -disk samt både USB og IEEE -kabler . Det leveres også med en række af software , herunder Plextors PlexTools , Nero 5,5 indspilningsprogrammet , PowerDVD til DVD ser og Pinnacle Studio 8 til videoredigering .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan du installerer Microsoft OCS 

Kommentarer

Code:
change