hvordan man kan genbruge en Toshiba toner

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-12-21

Toshiba tonerpatroner er brugt i Toshiba kopimaskine , printer eller fax -maskiner . Toneren er det blæk, gør, at elementer til at udskrive fra maskinen . Tonerpatronerne kan genbruges og genanvendes. Toshiba fremmer en nul genanvendelse af affald program for alle sine toner og blækpatroner . Enhver, der bruger Toshiba toner og blækpatroner er berettiget til at deltage . Som individ, har du mulighed for at maile dine patroner til Toshiba eller finde en Toshiba genanvendelse forretningspartner til at disponere over blækpatroner . For virksomheder eller kontorer , der bruger fem eller flere patroner pr måned , vil Toshiba dig en drop box og arrangere en afhentning tjeneste

Enkeltpersoner


1 .
Fjern din tomme tonerpatron fra Toshiba produkt . Seal tonerpatronen i en plastikpose for at forhindre eventuelle resterende toner fra spilde .
2 .
Kontakt butikkerne i dit område , der sælger Toshiba toner . Spørg, hvis de deltager i Toshiba toner genbrugsprogram . Hvis de gør det, slippe toner i Toshiba Tonergenbrug boks på deres forretning placering . Hvis du ikke kan finde en deltagende detailbutik , gå videre til næste trin
3
Mail din tomme tonerpatroner til : .
Toshiba Genbrug

2051 Meridian Place
Hebron , KY 41048

Virksomheder


1 .
Tilmeld online med Toshiba Cartridge Collection Program ( se Resources ) .
2 .
Opsætning af Toshiba pap genvinding boks . Placer en klar plast liner i kassen .
3 .
Place Toshiba kopimaskine , printer eller faxmaskine tonerpatroner i kassen .
4 .

Fjern plastikafdækning fra kassen , når den er fuld . Boksen er designet til at holde 20 til 25 patroner . Brug en uafgjort til at binde ud af posen.
5 .
Kontakt Toshiba genbrugsplads på 1-866-665-6713 for at sørge for en afhentning . De vil udpege et område at placere posen og derefter komme at hente det op . Alternativt kan du maile posen til :
Toshiba Genbrug
2051 Meridian Place
Hebron , KY 41048


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan du installerer let peasy på et SD- kort 

Kommentarer

Code:
change