hvordan man kan flytte en formateret windows xp harddisk til en ny computer uden at geninstallere

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-01-19

Du behøver ikke at geninstallere Windows XP til en harddisk til at sætte den på en ny computer . Du kan flytte harddisken sig til den nye computer og bruge den som et sekundært drev . Dette drev kan fungere som et lagringsmedium ( effektivt at tilføje adskillige gigabyte lagerplads til din computer på en relativt lav pris ) eller som en sikkerhedskopi , så du sikkerhed for at vide , at hvis en harddisk fejler , du stadig har en ekstra ( og hvis du holder op med sikkerhedskopier , er dine data beskyttet )

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker .
IDE fladkabel ( for en IDE -harddisk ) .
SATA -kabel (til en SATA -harddisk ) .


1 .
Strøm ned og slukke din gamle computer . Åbn den gamle computer og /eller fjerne sidepanelet ( efter din producentens anvisninger ) . Træk stikket både forsyningskablet og data stik kablet fra harddisken .
2 .
Fjern eventuelle skruer bolte harddisken i computeren , og fjern derefter harddisken .

3 .
Power ned og tag den nye computer . Åbn den pr fabrikantens anvisninger .
4 .
Bolt harddisken på plads i den nye computer . De fleste computere har et sted til et ekstra harddisk .
5 .
Sæt datakablet til bundkortet . Fastgør den anden ende af datakablet til harddisken . Sæt strømforsyningen stikket i harddisken så godt.
6 .
Luk computeren eller erstatte sidepanelet efter omstændighederne.
7 .

Plug alle eksterne enheder ( netledning , skærm , tastatur , mus ) til computeren og tænde den . Adgang til BIOS ( normalt ved at trykke på " F2 " på tastaturet , når computeren først tændes ) og åbne startrækkefølgen valgmuligheder ( præcis hvilken fremgangsmåde vil variere afhængigt af din computer , tjekke din brugervejledning , hvis usikker på, hvordan man gør det) .
8 .
ændre boot- rækkefølge, så harddisk , der tilhører din nye computer støvler før den harddisk, du lige har installeret , hvis det er nødvendigt . Gem og afslut BIOS , og derefter fortsætte med at indlæse som normalt .

gode råd og advarsler


 • Nyere model computere kan ikke være i stand til at bruge IDE- harddiske , og ældre model computere kan ikke være i stand til at bruge SATA-harddiske .
 • Hvis din nye strømforsyning /bundkort er ikke kompatibel med din gamle harddisk , adaptere er tilgængelige for IDE -til-SATA og vice versa . Men de fungerer ikke særlig godt og derfor ikke anbefales .
 • IDE -harddiske har jumper indstillinger, du måtte have til at ændre . Som alle producenter har forskellige indstillinger , tjekke din harddisk 's manual for , hvordan du indstiller det fra " master "til " slave ".
 • Hvis man ikke afbryde strømmen til computeren , før du følger disse trin kan resultere i stød eller beskadigelse af hardware .
 • Åbning din computer kan ugyldiggøre forbrugernes garanti ; konsultere den fornødne dokumentation for at se, om dette er tilfældet .


 • Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan bruge en gammel bærbar lcd   

  Kommentarer

  Code:
  change