hvordan man kan genskabe en slettet harddisk

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-01-25

Hvis du bruger en computer længe nok , mister du en harddisk . Slettet harddiske kan være svært og til tider umuligt at inddrive . Den bedste og dyreste løsning er at tage computeren med til en fagmand, der kan forsøge at genskabe de slettede drevet . Du kan også prøve at bruge data restaurering software , selv om din succes , vil afhænge af, hvornår drevet blev slettet , og hvad der blev gjort for at det efter sletningen. Endelig , den bedste mulighed er at regelmæssigt at sikkerhedskopiere computeren , enten gemme værdifulde oplysninger til en ekstern harddisk eller periodisk kloning din harddisk til en DVD eller harddisk .

Du skal bruge:
PC med SD- kortlæser

Gendannelse en slettet harddisk


1
Stop . . Ikke gør noget mere for at din computer . Hvis du har råd til det , finde en disk-opsving ekspert . Dette er ofte temmelig dyrt-priserne afhænger af mængden af data, der skal inddrives , med priser fra $ 200 til mere end $ 1. 000-men langt mere sandsynligt at resultere i succes . De fleste hæderlige disk-recovery firmaer vil ikke opkræve betaling for data , der ikke kan inddrives .
2 .
Installer kommercielle disk-recovery software . Flere produkter, såsom DDR Professional Data Recovery Software , Data Recovery Pro , Ontrack Data Recovery eller Active Partition Recovery kan hjælpe dig med at gendanne de slettede drevet . De fleste af disse programmer kan installeres fra en diskette eller eksternt drev . Priserne spænder fra $ 75 for et simpelt hjem genopretningsprogram til $ 1. 500 for en kommerciel licens .
3 .
Udskift din harddisk med en klonet billede . Dette er kun muligt, hvis du har et gemt billede af din fil oprettet med et kommercielt produkt som Acronis True Image , Symantec Ghost eller Paragon Drive Backup . Disse programmer koster generelt mellem $ 30 og 70 dollar. Hvis du ikke har en klonet billede af din computer , kan en slettet harddisk opfordre dig til at investere i denne software til fremtidig brug .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:QuickCam Ultra Vision specs 

Kommentarer

Code:
change