Toshiba Satellite L305 - s5933 specs

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-02-11

Toshiba Satellite L305 bærbare computer er udstyret med en hurtig dual core processor, som kan håndtere de fleste computing opgaver . Det tilbyder en bred vifte af multimediefunktioner , der støttes af stærke processor og rigelig hukommelse . Computeren også er let at transportere takket være den relativt tynde dimensioner og lav vægt .

Størrelse og vægt

Selv om vægten varierer baseret på specifikke konfiguration , kan Satellite L305-S5933 vejer så lidt som 5 . 49 pounds . Den måler 14,3 inches lang , 10,6 inches dybe og 1,33 til 1,51 inches tyk , med undtagelse af fødderne , der stikker lidt fra bunden panelet .

Processor , RAM og Chipset

Drevet af Intel GL40 Express mobile chipset , denne computer har en dual core Intel Pentium -processor . Begge T3400 's 64- bit processor-kerner køre på 2,16 gigahertz med en front side bus på 667 megahertz og deler en megabyte af højhastigheds- Level 2 cache -hukommelse . Computeren understøtter op til 4 GB DDR2 random access memory (RAM ) , men kommer med 3 installeret GB .

Video og Audio

Intel 4500M grafik -chip indlejret på Satellite L305 bundkort understøtter WXGA opløsning . Det svarer til 1280 pixels i bredden og 800 pixels i højden på computerens 15,4- tommers widescreen LCD . Den har en indbygget lydsystem med stereo -højttalere , en volumen dial og hovedtelefon og mikrofon stik .

Drives

Toshiba konfigurerer denne computer med en 250 gigabyte Serial-ATA drev roterer ved 5400 omdrejninger i minuttet . Det har også en multi-format DVD /CD drev, der kan læse , skrive og omskrive på en række forskellige formater , herunder dobbelt-layer DVD'er. Den medfølgende kortlæser accepterer SD , SDHC , MMC , Memory Stick og Memory Stick PRO medier og giver dig også mulighed for at bruge flash hukommelse som et drev

Input og Output

Denne notebook 's standard menneskelige grænseflade er en 86 . -tangenter med pegefeltet , selv om det også har en indbygget mikrofon og webcam video kamera . Netværksforbindelse er leveret af et modem , 10/100 Ethernet -port og trådløs b /g kompatibel WiFi radio . Toshiba også udstyret denne computer med en række forbindelser , herunder tre USB- porte , en VGA- skærm port og audio- indgange og udgange. Det har også en udvidelse slot, som er kompatibel med ExpressCard/34 og ExpressCard/54 formater .

Power

Den medfølgende 75 watt AC -adapter kan køre på vekselstrøm 100 til 240 volt . Det beføjelser computeren og genoplader sine lithium-ion batteri, der består af seks celler og er vurderet til at producere 4000 milliampere-timer . Toshiba hævder batteriet vil løbe i to timer og 17 minutter .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan opgradere en Mac Pro quad core 

Kommentarer

Code:
change