hvad er en AC strøm hub ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-02-29

En AC strømforsynet hub er en USB- hub, der er drevet af en AC- adapter . Disse adaptere giver mulighed for brug af tungere udstyr end de fleste selvstændige USB hubs

Funktion

En AC USB ( Universal Serial Bus ) hub er en lille form for computer perifere , der er drevet af en AC- adapter . Det kan normalt være forbundet til din personlige computer via USB -porten , og når tilsluttet , kan tjene som en port til andre USB -enheder .

Fordele

De fleste selvstændige USB hubs kan kun bruges til at forbinde små håndholdte enheder som MP3 afspillere , keyboards , kortlæsere eller digitale kameraer . Men en vekselstrømsudstyr hub giver dig mulighed for at tilslutte eksterne enheder, som er meget større og fylder meget mere magt som printere , scannere og eksterne harddiske .

Overvejelser

Når shopping for en AC- drevet hub , er det bedst at se til en USB- hub, der er kompatibel med USB 2,0 eller højere . Der er nogle ældre hubs , der bruger en tidligere form , der er udpeget som USB 1 . 1. USB 2,0 hubs er i stand til at overføre data mange gange hurtigere , og der er mange moderne USB -enheder , der ikke vil fungere på en 1,1 hub .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan overvåge direkte forbindelse printere 

Kommentarer

Code:
change