hvordan man beregner kopimaskine toner udbytter

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-02-28

Ligegyldigt hvad mærke og model af kopimaskine du ejer , i sidste ende vil du have til at købe en erstatning tonerpatron . Udgifterne til disse patroner kan være ret høj, så det giver mening at evaluere udbyttet af hver mærke af udskiftning toner . Vide hvilket mærke giver den største toner og de laveste omkostninger pr side vil hjælpe dig få mest ud af dine penge uden at gå på kompromis med kvalitet
1 .
Udskriv en konfigurationsside fra din kopimaskine . Den nøjagtige fremgangsmåde til at udskrive konfigurationssiden varierer fra model til model , så skal du kontakte din instruktionsbog .
2 .
Circle siden tæller fra konfigurationssiden . Post siden i en iøjnefaldende sted i nærheden af kopimaskinen .
3 .
Skift tonerkassette, og fortsætte med at lave kopier , som du normalt ville . Se udskriftskvaliteten omhyggeligt-når de trykte begynder at få lys , skal du installere en ny tonerpatron
4
Skift tonerpatronen , derefter udskrive en ny konfigurationsside. . Subtrahere den oprindelige side tæller fra den ene på den nye konfiguration side . Det er den side udbyttet af tonerpatronen .

gode råd og advarsler


  • Sammenlign udbyttet fra forskellige mærker af udskiftning toner , og bruge disse udbytter til at bestemme hvilket mærke giver dig den bedste værdi .


  • Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man finder en bror toner genbrugsprogram     

    Kommentarer

    Code:
    change