hvordan man finder en bror toner genbrugsprogram

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-02-27

Uanset hvilken model af Brother printer eller kopimaskine du ejer , skal du ændre tonerkassetter på en regelmæssig basis . Ændring af toner , når de trykte begynder at få lys vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din hardware og reducere spildtid . Men når du ændrer tonerpatronen , skal du også til at disponere over den brugte blækpatron korrekt . At finde en genbrug program til din Brother toner vil holde patronen ud af anlægget og reducere sit præg på miljøet

Du skal bruge:
Shipping etiket.
Box.
Pakketape .


1 .
Fjern den gamle tonerpatron fra din Brother printer eller kopimaskine . Sæt de gamle toner til side , og træk den nye tonerpatron ud af æsken .
2 .
Anbring den brugte tonerpatron i posen den nye kom ud af , og læg derefter posen indeni boksen . Tape feltet sikkert med pakketape .
3 .
Log på internettet , og gå til Brother genbrugsplads ( se Resources ) . Klik på linket for at udskrive din forsendelsesetiket .
4 .
Indtast din afsenderadresse , og kontrollere, at oplysningerne er korrekte . Klik på " Udskriv " for at generere forsendelsesetiket . Tape forsendelsesetiket til kassen , og tage det til shipping centrum.


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:3d print proces og teknologi 

Kommentarer

Code:
change