hvordan man kan overvåge direkte forbindelse printere

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-02-29

Power PC -brugere kan have flere input og output enheder på et skrivebord sammen med printeren . Printeren er vigtigt , når brugeren har behov dokumenter , men det kan ikke blive meget kilometertal , det er generelt lagt udenfor rækkevidde at gøre plads til andre hyppigt brugt udstyr . For dem lejligheder , som brugeren skal til at udskrive , kan han ikke ønsker at blande udstyr rundt på bordet for at bringe printeren tættere , ligesom han heller ikke ønsker at stå op og gå over til det . Hvis du har Windows 7 , kan du overvåge printeren aktivitet fra pc'en .
1 .
Klik på " Start ".
2 .
Klik på " Devices og printere " knappen "Start " -menuen .
3 .
Klik på ikonet for den printer , der er direkte forbundet til pc'en i " Printere og faxenheder " sektionen , så det er fremhævet .

4 .
Se mod toppen af vinduet på kommandolinjen . Klik på " Se , hvad der udskrives . "
5 .
Vent en anden dialogboks til at åbne som viser printerens status . Efterlad feltet åbent for at overvåge periodiske ændringer i printerens status .

gode råd og advarsler


 • Alternativt , skal du dobbeltklikke på ikonet for printeren på proceslinjen i bunden af skrivebordet for at se printerens kø .
 • Hvis Windows ikke er i stand til at overvåge printerens status , navigere til linkene i afsnittet Ressourcer nedenfor for at løse printerproblemer.


 • Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:Sådan nulstiller du en PIXMA MP250 patron   

  Kommentarer

  Code:
  change