hvordan man kan rehabilitere en gammel Windows-computer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-02-29

Gamle Windows -computere behøver ikke at være forladt i garagen , kælderen eller smidt ud . De kan genbruges til bestemte applikationer i hele hjemmet . Når du genbruge en Windows- computer , skal du drage fordel af fuld udnyttelse af maskinen og af den pris, du har betalt for det . Ældre computere kan bruges som erstatning stereoanlæg eller som en simpel-og-hurtigt tilgængelige e-mail -server for besøgende , venner og familie til at bruge

Du skal bruge: .
Gammel Windows-computer
. Trådløse kort .
Trådløst internet netværk .

Email Server


1 .
Placer en ældre og langsommere Windows 98 eller 2000-computer i en gangen , køkken eller opholdsstue som en e-mail -terminal . Placer den i stærkt trafikerede områder, hvor alle kan kigge forbi og hurtigt tjekke e-mail og sende et hurtigt svar tilbage . Denne maskine er ikke tilstrækkelig til nogen anden form for web browsing , men du kan nemt bruge den til at lave hurtige Twitter eller Facebook -opdateringer og tjekke e-mail .
2 .
geninstallere en ren version af oprindelige operativsystem , og derved fjerne alle andre programmer og personlige filer . Dette vil gøre den gamle Windows maskinen køre hurtigere og mere smidig.
3 .
Indsæt en trådløs USB eller PCI -kort til at tilslutte den fra hvor som helst i huset til det trådløse internet -netværk . Installer det trådløse kort drivere ved at indsætte den cd , der fulgte med det trådløse kort og lade cd'en til at starte automatisk . Følg installationsvejledningen på skærmen for at fuldføre installationen .

Media Server


1 .
Opsæt en ældre Windows 98 , ME eller 2000 maskine i en undersøgelse , soveværelse eller alrum og bruge det som en medieserver . Denne måde kan du holde din yndlingsmusik rådighed på alle tidspunkter .
2 .
Tilslut en ekstern harddisk til din øjeblikket anvendes computer og vent på , at det registreres automatisk . Kopiere musik filer fra din computer til den eksterne harddisk . Kopiere sange fra dine yndlings cd'er eller download fra hjemmesider , såsom iTunes , Napster eller eMusic . Gem dem til din eksterne harddisk . Afbryd ekstern USB-harddisk fra computeren .
3 .
Hent og installer de nyeste USB drivere til den gamle Windows -maskine. Find opdaterede drivere fra den gamle computer 's producentens hjemmeside . Gem dem til harddisken eller en memory stick og tilslut memory stick til den gamle computer . Klik på filen to gange for at starte installationen . Genstart computeren .
4 .
Slut ekstern USB-harddisk til den gamle computer og indlæse musik til Windows Media Player . Kopier musik til den gamle Windows- computer harddisk eller bare lade den eksterne harddisk er tilsluttet computeren . Tilføj et sæt af god kvalitet surround-højttalere for at gøre stereolyd bedre .
5 .
Indsæt et WiFi -kort i den gamle computer og installere driverne ved hjælp af den cd , der fulgte med kortet . Tilslut computeren til dit trådløse netværk og dele dine mediefiler fra en computer til en anden .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvad er en AC strøm hub ? 

Kommentarer

Code:
change