hvordan man kan scanne med en PIXMA MX330 uden blækpatron

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-02-27

Canon Pixma MX330 printer er en multifunktions maskine , der omfatter andre muligheder udover udskrivning , såsom scanning , faxning eller kopiering . Hver funktion er uafhængig af de andre , så det er muligt at scanne billeder til din computers harddisk , selvom du ikke har en blækpatron er installeret i øjeblikket . Scanning af et dokument til din computer uden at bruge blækpatronen kræver kun at trykke et par knapper til at vælge dit foretrukne scanning
1 .
Åbn plastlåg på toppen af Canon Pixma printer til at afsløre scanning glas . Placer dit billede eller dokument med forsiden nedad på glaspladen .
2 .
Ret øverste og venstre kant af dokumentet med pile i øverste venstre ende af scanning glasareal . Luk det øverste plastlåg til at dække dokumentet og scanning glas .
3 .
Tryk på " Scan " knappen på forkanten af Pixma kontrolpanel . Tryk på " PC " knappen, når dokumentet type valgmenuen vises på printerens kontrolpanel .
4 .
Brug pil ned for at markere " Auto Detect ", og tryk på "OK . " Tryk på et af "Black " eller "Farve " valgmulighed for at scanne billedet til din computers harddisk i enten sort /hvid eller fuldfarve .

gode råd og advarsler


 • I stedet for at trykke på " PC " valgmulighed , kan du bruge " PDF " mulighed for at gemme det scannede dokument som en PDF fil i stedet for en JPEG eller andet billede type . "Vedhæft til e-mail " valgmulighed automatisk åbner din standard email -klient og lægger det scannede billede til en ny meddelelse .
 • Du vil ikke være i stand til at udskrive kopier af dine scannede billede , hvis der ikke er nogen blækpatron installeret i Canon Pixma MX330 maskine .


 • Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan forlænge levetiden af en overføringsvalsen   

  Kommentarer

  Code:
  change