hvorfor er der striber og linjer i billedet , når jeg udskriver et foto ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-02-27

Moderne teknologi har gjort det muligt at tage og udskrive dine egne billeder . Hjem og kontor -printere kan bruges til at udskrive fotos . Dog kan de udskrevne fotos vises uregelmæssige og indeholder linjer eller striber . Foto udskrifter , der vises med streger kan være forårsaget af forkert printerindstillinger , en printer fejlfunktion eller en beskadiget billedfil. Der henvises til printerens hjælp menu , instruktions vejledning eller kontakte printerproducenten tekniske support for at få oplysninger om fejlfinding af printeren

Papirtype

Indstil papiret indstilling for at matche den type papir , der anvendes . Papirtype kan omfatte almindeligt papir og fotopapir .

Kvalitet Indstilling

Tjek opløsningen eller kvaliteten indstillingen på printeren . Juster kvalitet til en højere eller lavere indstilling og udskrive en testside .

Printer Head

Nulstil printeren hoveder . De kan være misvisende .

Fotokort

Tag et billede med en alternativ hukommelse eller fotokort . Kortet eller filen indeholdt på kortet kan blive beskadiget .

blækpatron

Kontroller printerens blæk patroner til lave blæk . Skift kassetten , hvis nødvendigt.

Overvejelser

Printer indstillinger kan være tilgængelige via den fysiske computer eller computeren , at printerens software er downloadet på. Du kan få brug for at få adgang til printerens indstillinger for at rense printeren dyser eller blækpatronerne , hvis uregelmæssigheden ved udskrivning fortsætter . Der henvises til brugervejledningen til printeren eller gå til printerproducentens website for instruktioner om printerpatron og dyse rengøring


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan scanne med en PIXMA MX330 uden blækpatron 

Kommentarer

Code:
change