strømforbruget i en bærbar computer

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-02-29

Strømforbruget i en bærbar computer , kan variere meget baseret på fabrikat og model af maskinen , samt de funktioner og indstillinger , der udføres på det . Tale generelt mere processorkraft computeren gør , jo mere strøm det bruger , med den række svingende væsentligt

CPU

Den Central Processing Unit (CPU ) i en bærbar computer er ikke overraskende den største bidragyder til strømforbrug . Jo flere programmer kører på den bærbare computer , og den mere processor-intensive de er vil stige strømforbrug . Download af store datasæt fra et netværk eller 3- D spil ville være et eksempel på, hvornår laptop strømforbrug er størst .

dvaletilstand

En bærbar tager ikke mere energi til at starte op end at fortsætte med at køre . Sætte din bærbare computer i søvn /standby /hibernate dramatisk kan reducere strømforbruget , når inaktiv .

skærmens lysstyrke

I en uafhængig undersøgelse udført på University of Illinois , skærmens lysstyrke tegnede sig for 25 procent af en bærbar samlede strømforbrug . Dæmpning af lysstyrken kunne gå en lang vej mod at bevare batteriets levetid .


Previous:en liste over 64- bit AMD CPU’er Next:hvordan man kan rehabilitere en gammel Windows-computer 

Kommentarer

Code:
change