hvordan man kan overføre parabol netværk til en computer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2010-01-12

Mange parabol nettet satellitmodtagere kan optage indhold til en intern harddisk til senere brug . For at overføre video , der er noteret på DVR til en computers harddisk , skal du bruge en video -til-digital konverter . Der er en række af disse enheder til rådighed til at købe , alle opererer i en lignende måde . Proceduren er enkel og vil gøre dig i stand til at kopiere noget video optagelser fra parabol nettet receiveren til computeren

Du skal bruge: .
Video -til-digital konverter
Videokabel .
Lydkabel .
USB extender .


1 .
Udskyd computerens diskskuffen . Placer installationsdisk , der kommer med den video -til-digital konverter på bakken , og luk skuffen .
2 .
Dobbeltklik på ikonet for disken , når den vises på skrivebordet . Dobbeltklik på installationsfilen programmets ikon i det vindue, der vises . Følg menukommandoer til at installere programmet på din harddisk . Genstart computeren , når installationen er færdig .
3 .
Sæt den ene ende af videokablet i video output på bagsiden af parabol nettet modtageren . Sæt den anden ende af videokablet i videoindgang på video- til- digital konverter .
4 .
Sæt det røde og hvide RCA -stik i den ene ende af en audio- kabel i de røde og hvide RCA-stik på bagsiden af parabol nettet modtageren . Sæt det røde og hvide RCA -stik på audio kablets anden ende i de tilsvarende tilslutninger på video- til- digital konverter .
5 .
Sæt den ene ende af en USB extender i USB slot af video- til- digital konverter . Sæt den anden ende af USB extender til en USB -port på computeren .
6 .
Start video-til-digital konverter program ved at vælge det fra " Start " > " Alle Programmer " pop-up -menuen . Indtast et navn til den digitale fil , der er ved at ske i " Name " kolonnen på vinduet . Klik på knappen "Næste" .
7 .
Vælg " Video "fra listen over valgmuligheder præsenteret på "Video "-skærmen . Klik på knappen "Næste" . Vælg " Stereo "fra listen over valgmuligheder præsenteres på " Audio " skærm . Klik på knappen "Næste" .
8 .
Drej parabol nettet modtageren om at bruge sin fjernbetjening . Tryk på " DVR " knappen på fjernbetjeningen. Vælg en video, der er optaget på harddisken . Tryk på " Play " knappen på fjernbetjeningen .
9 .
Tryk på " Record " knappen på video- til- digital konverter program skærm. Tryk på "Stop " knappen, når videoen bliver spillet på modtageren er færdig . Klik på knappen "Næste" . Vælg " Desktop " fra " Locations " drop down menu i midten af det vindue, der vises . Klik på "Gem " knappen nederst i vinduet .
10 .
Afslut programmet . Drej modtageren slukket . Afbryd kablerne mellem modtageren , video-til-digital konverter og computer .

gode råd og advarsler


  • satellit feed til parabol nettet satellitmodtager ikke kan frakobles fordi det kan gøre den interne harddisk ubrugelig .


  • Previous:nothing Next:hvordan man etablerer en dell AIO 966 printer på netværk     

    Kommentarer

    Code:
    change