2010 Intel Core i7 - 980x processor Extreme Edition specs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-06-20

Du skal bruge:
Hovedtelefoner
. Hovedtelefoner AV -adapter stik .

Den Intel Core i7-980X Processor Extreme Edition er en seks-kerne, 12- tråd processor , der tilbyder high-end Intel -teknologier . ( En tråd er en sekvens af instruktioner i et program eller en proces . flere tråde kan findes i det samme sæt af processer og deler ressourcer , herunder hukommelse . ) Processoren 's teknologier inkluderer Hyper-Threading , en teknologi , der tillader tråde at køre samtidig på hver kerne , Turbo Boost , en teknologi , der øger hver kerne processor hastigheder , når den endnu ikke har nået sit højeste tilgængelige tærskler , og Virtualization Technology , som giver en CPU at køre flere operativsystemer og applikationer på uafhængige partitioner-og dermed en edb-system kan funktion som flere virtuelle systemer . Det chipset kører med 3,33 GHz med en maksimal hastighed på 3,6 GHz og skaber samtidig DDR3 -1066 -hukommelse , som er et effektivt setup til videoredigering , spil og multi-tasking .

Ur Hastigheder

De faste clock hastighed er 3,33 GHz , med en max turbo frekvens på 3,6 GHz . Max turbo frekvens refererer til den ekstra hastighed , der kan opnås, når Intels Turbo Boost -teknologi er aktiveret . Turbo Boost effektivt presser mere processorkraft gennem hver af de CPU'er kerner i kortere perioder , hvis systemet registrerer , at processoren har kapacitet , der ville sidde i tomgang med normal hastighed .

Core og Tråd Tæller

Den Intel Core i7-980X Processor Extreme Edition bruger seks kerner , eller processorer , og 12 tråde .

Hukommelse Specifikationer

Processoren maksimale hukommelse størrelse er 24 GB med DDR3-1066 og tre memory-kanaler. Processorens maksimale hukommelse båndbredde er 25,6 GB /s med en fysisk adresse udvidelse af 36- bit . ECC hukommelse er ikke understøttet . Physical Address Extension tillader computeren at få adgang til mere end 4 GB RAM på én gang , en mulighed, der kræves af nogle memory-intensive applikationer og hardware .

Emballage Specifikationer

Processoren bruger en maksimal CPU -konfiguration med en TCASE temperatur på 67,9 grader C og en pakke størrelse på 42. 5mm x 45mm . Processoren understøtter også FCLGA1366 stikkontakter . En halogenfrie tilfælde mulighed er også tilgængelig . TCASE temperatur fastsætter den maksimale temperatur CPU'er huset kan opleve før forringelse af CPU opstår . Halogen-fri CPU kabinet giver brugerne en mere miljøvenlig løsning , som halogen er giftigt og svært at bortskaffe ordentligt .

Intel specifikke teknologier

Intel proprietære teknologier omfatter Turbo Boost , Hyper-Threading og Virtualization Technology ( VT-x ) . AES Nye instrukser, eller Advanced Encryption Standard for 64bit systemer ; Intel 64 , eller Intel gennemførelse af x86-64 , Idle stater ; Enhanced Intel SpeedStep Technology , eller dynamiske frekvensskalering teknologier, der udvikles af Intel , og Execute Disable Bit , eller Intel hardware-baserede sikkerhed, der bidrager til at reducere eksponeringen for virus og skadelig kode

Supplerende specifikationer

Den processor indeholder Intel Smart Cache 12 MB og en bus /core ratio på 25-. forholdet mellem systembussen hastighed og driftsfrekvens af processoren . Det omfatter også Intel QPI hastighed på 6,4 GT /s , en QPI- Link ( QuickPath Interconnect er den nyeste high-speed grænsefladen til at erstatte front-side bus , mens den QPI Link refererer til antallet af tilsluttede processorer gennemføres ) , en 64-bit instruktion sæt ( støtte til 64- bit hardware og software ) ; 32 nm litografi ( den forventede gennemsnitlige halv-pitch af en hukommelse celle ) , en max TDP på 130 W ( Thermal Design Power , eller TDP henviser til det højeste niveau af produktionen en CPU 's kappe kan tåle uden at forårsage forringelse af enhedens processorer ) , og en VID spændingsområde på 0 . 800V-1. 375V . VID spændingsområde er beskrevet af Intel som det spændingsområde , som spændingen identifikation signaler , der henvises til den spænding der skal leveres til forarbejdningsvirksomheden .


Previous:Forskellen mellem HP blækpatron 20 & 21 Next:pc computerkomponenter og reservedele 

Kommentarer

Code:
change