Forskellen mellem HP blækpatron 20 & 21

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-06-21

HP fremstiller en bred vifte af blækpatroner , der er designet til at arbejde i deres printere . Selv om disse blækpatroner adskiller sig på mange måder , de har også mange ligheder . HP blækpatroner nr. 20 og nr. 21 , til trods for deres ligheder , er designet til to forskellige printere og kan ikke erstattes . Sørg altid for at slå op i den rigtige nummer blækpatron til din HP printer , før du køber

blækdråbemængde

blækdråbemængde er en af de måder , at Nr. 20 og nr. 21 patroner adskiller sig fra hinanden . Blækdråbemængde , som er på størrelse med en dråbe blæk er målt i picoliter . Mindre dråbestørrelser skabe flottere resultater . De nr. 20 patron har en dråbestørrelse på 87 picoliter , mens nr. 21 patroner har en dråbestørrelse på 17 picoliter .

Side Udbytte

Sideydelse refererer til den mængde sider, der kan udskrives fra en blækpatron . Dette er en vigtig faktor , når der tages højde for værdien af en blækpatron . De nr. 20 patronkapacitet omkring 500 sider , mens nr. 21 patronkapacitet kun 190 . Det er vigtigt at bemærke, at sidekapacitet også afhænger af printerindstillinger og blækpatronen selv .

Pris

Den Nr. 21 serien blækpatron fra HP er væsentligt billigere end nr. 20 -serien . En forbruger kan forvente at skulle betale omkring $ 15 for nr. 21 blækpatronen og $ 30 for Nr. 20 blækpatron . Den store forskel i pris har at gøre med mængden af blæk, der er afholdt i hver blækpatron og den teknologi , der går ind i blækpatronen .

mængde blæk

På grund af prisen og sidekapacitet No . 20 blækpatron er blevet væsentligt mere blæk end nr. 21 blækpatron. De nr. 20 -serien holder 28 ml blæk , mens nr. 21 kun har 5 ml . En mindre blækpatron kan være billigere i første omgang , men det skal udskiftes hurtigere , og vil koste mere over tid . Det er også upraktisk at have konstant forandring blækpatroner .

printermodeller

En anden vigtig forskel mellem disse to blækpatroner er printeren , som de er udformet . De nr. 20 serien patron er designet til kun at arbejde i HP Deskjet 610C og 612C printere , mens nr. 21 -serien patron vil arbejde i HP Deskjet modeller 3940 , 3920 og HP PSC 1400 All -in-One . Det er vigtigt kun at bruge blækpatroner i den rigtige printere , ellers kan beskadige printeren og spilde dine penge .


Previous:nothing Next:2010 Intel Core i7 - 980x processor Extreme Edition specs 

Kommentarer

Code:
change