hvordan man finder den type hukommelse på din pc

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-06-18

Hver computer har noget der hedder RAM , Random Access Memory . RAM arbejder sammen med din harddisk og andre systemkomponenter til at give dig til at åbne og køre programmer . Hvert program du har åbent bruger RAM , og hvis du ikke har nok det kan forårsage system langsomt nedture . At installere nye hukommelse , skal du først finde ud af , hvad slags din computer har allerede , så du kan matche denne type for kompatibilitet
1 .
Klik på " Start " og gå til "Alle programmer . "Click " Tilbehør ", " Systemværktøjer "og " System Information ".
2 .
Find " Hardware " i den venstre rude i vinduet og klik på det for at udvide mulighederne . Klik på " Memory " mulighed for at se din hukommelse mængden og typen .
3 .
Kig i højre rude af vinduet for at se RAM oplysninger . Du vil se , hvilken type , beløb , til hastighed, kapacitet og andre data vigtige opgradering .

gode råd og advarsler


 • Mac OS X -brugere kan simpelthen se under " Om denne Mac " sektionen 's "More Info. "
 • Du kan altid gå low- tech rute og ser gennem de oplysninger, der fulgte med din computer eller hukommelse , hvis du har købt det separat . specs er ofte anført i produktinformationen .
 • Må ikke købe hukommelse før kontrol for hvilke specifikke type du skal bruge . Der er et par forskellige typer til rådighed , og at vide hvilken type og mængde , du har brug vil spare dig penge . Hvis du forsøger at installere den forkerte slags , vil det ikke virke og vil kunne skade dit system .


 • Previous:pc computerkomponenter og reservedele Next:hvordan intel turbo boost teknologi virker   

  Kommentarer

  Code:
  change