hvordan man finder en printer adresse på et netværk

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-06-24

Brug af en netværksprinter har mange fordele sammenlignet med at bruge flere desktop -printere . Hvis du kører en forretning , at købe en separat desktop printer til alle dine medarbejdere kan være ganske dyrt . Når du opsætter en netværksprinter , vil alle på kontoret kunne bruge den samme printer , og dette kan spare dig for en masse penge . Hvis du har et hjemmenetværk ved hjælp af en enkelt netværksprinter kan spare dig plads og penge . Selvfølgelig , når noget galt med den eneste printer på netværket skal du løse problemet så hurtigt som muligt . Kom printerens netværksadresse er en af de bedste måder at foretage fejlfinding et problem

Du skal bruge: .
Papir
Computeren.

Udskriv testside


1 .
Log på din computer og klikke på " Start " knappen . Vælg " Control Panel " i menuen og vælg derefter "Printere og faxenheder . "
2 .
Find netværksprinteren på listen over printere og højreklik på det. Find " Print Test Page " knappen , og klik på det for at sende en testside til printeren .
3 .
Se gennem testside til en post , der siger " IP -adresse . " Denne adresse vil bestå af fire særskilte numre , der hver er adskilt af en periode . For eksempel kan din netværksprinter 's adresse 20. 75. 23. 165 .

Check Portindstillinger


en .

Log på din computer og klikke på " Start " knappen . Vælg " Control Panel " fra listen over programmer , og dobbeltklik derefter på "Printere og faxenheder " ikonet .
2 .

Find netværksprinteren på listen , skal du højreklikke på den og vælg " Egenskaber " fra menuen . Klik på " Printer " og derefter " Egenskaber . "
3 .
Klik på " Ports " fanen og rul ned til " TCP /IP " port løsning. Se efter printerens IP-adresse på listen.


Previous:hvordan man kan ændre farven på en printer Next:hvordan man laver en netværksprinter trådløs 

Kommentarer

Code:
change