hvordan man kan ændre farven på en printer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-06-12

Ligegyldigt hvilken type printer du bruger , eller hvad du bruge det til , skal du rengøre og vedligeholde din printer korrekt . En del af denne vedligeholdelse er at ændre blækpatronerne på regelmæssig basis . Ændring af din blækpatroner er ikke svært , men det er vigtigt at følge den korrekte fremgangsmåde

Du skal bruge: .
Printer
Blækpatroner .
Vatpinde .
Varmt vand .


1 .
Tænd printeren på og løfte låget . Vent for blækpatronen selskaber til at flytte til midten af printeren . Forsøg aldrig at flytte luftfartsselskaber med hånden-at gøre det kunne beskadige printeren alvorligt
2
Løft plastic dækslet på toppen af patronen . . Ikke alle printere bruge denne plastlåg , men hvis din gør skal du sørge for at løfte det ud af vejen .
3 .
Træk blækpatronen mod dig selv , forsigtigt løft den ud af printer . Sæt den brugte patron til side til genanvendelse .
4 .
Tag den nye tonerkassette fra kassen og fjern al emballage materialer. De fleste blækpatroner skib med et stykke klar tape over bunden . Dette bånd skal fjernes , før du sætter patronen i printeren .
5 .
Kontrollér bunden af blækpatronen for enhver løs blæk . Hvis du bemærker nogen blæk , dip en vatpind i nogle varmt vand og rengør omhyggeligt bunden af blækpatronen .
6 .
Skub bunden af blækpatronen ind i blækpatronholderens , så skubbe på kassetten , indtil den klikker på plads . Vend plastkappe ned over patron , luk derefter printeren og udskrive en testside .


Previous:hvordan man kan opgradere en bredde C800 cpu Next:nothing 

Kommentarer

Code:
change