hvordan man kan se live -netværk tv på din computer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-06-28

Med nutidens travle livsstil , er færre mennesker tid til at slappe af foran den underholdning center for en aften med tv . Du kan finde dig selv foran en computerskærm oftere end en TV- skærm . Af denne grund kan tanken om at se live net-tv på din computer virke tiltrækkende . Brug trinene i denne vejledning , vil du lære at installere en tv- tuner -enhed til at omdanne din computer til en avanceret high-definition tv ( HDTV ) udsigtsplatform

Du skal bruge:
TV -tuner .
TV antenne kabel eller kabel -tv .


1 .
Vælg den rigtige computer TV -tuner til dit behov . Hvis du kun har én computer , og det er en stationær computer eller arbejdsstation , kan du overveje at opgradere dit grafikkort med en model, der har integreret TV -tuner -funktioner . Nogle modeller kan også stikket i en eksisterende udvidelsesslot og har indgange , så du kan optage video fra andre enheder såsom videooptagere eller videokamera til din computers harddisk . Hvis du ejer en bærbar computer og har brug for at være mobile , kan en USB tv- tuner være så lille som et flash -drev og har kun et enkelt kabel indgang til en antenne eller kabel -tv . Tv-modtagere , der passer til din computers USB- port har den fordel, at det er let flyttes fra en computer til en anden .
2 .
Installer tv-tuneren enheden . USB- enheder simpelthen stikket i en ledig USB- port . Interne kort kræver, at du fjerner dækslet af computeren arbejdsstation og installere kortet i en ledig udvidelsesport , eller udskift den video -kortet, hvis tuneren er integreret med en ny video display adapter
3 .

Installer softwaren . TV- tunere kommer med software , der giver dig mulighed for at se tv-udsendelser . Afhængig af modellen du vælger , kan softwaren tilbyde yderligere funktioner, der giver dig mulighed for at holde pause , optage live eller planlægge optagelser af tv- programmer .
4 .
Sæt din kabel-eller tv- antenne . Som enhver tv , har brug for en tv-tuner et tv- signal for at sætte visning af lokale net-tv -udsendelser . Uanset om du har kabel , eller en forbindelse til en antenne , skal du tilslutte dit TV -tuner i din eksisterende antenne eller kabel system .
5 .
Scan efter tilgængelige kanaler . Hjælp af den medfølgende software , har brug for din tv-tuner til at vide, hvad de lokale kanaler til rådighed. Tuneren vil automatisk registrerer tilgængelige stationer og tilbyde de kanaler, som valg i tv-tuner -softwaren .

gode råd og advarsler


  • Sørg for at du har tilstrækkelig harddisk opbevaring , hvis du planlægger at bruge optagelsen funktionerne i din tv-tuner . Ofte optage dine favorit tv- programmer vil kræve mindst 60 GB ledig plads på harddisken . Overvej at købe en ekstern harddisk , hvis ekstra disk -lagring er påkrævet .


  • Previous:hvordan man laver en netværksprinter trådløs Next:hvordan man bruger en bærbar computer som en anden skærm på et netværk     

    Kommentarer

    Code:
    change