hvordan man kan tildele en statisk IP- adresse til en netværksprinter

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-06-30

Opsætning af en printer på dit kontor netværk er en glimrende måde at spare penge ved at dele ressourcer . Samtidig med at købe en individuel desktop printer til hver medarbejder i dit kontor kan være ganske dyrt , at købe en enkelt printer og tillader alle på kontoret til at dele det kan være meget mere omkostningseffektive . For at konfigurere printeren , skal du vide, hvordan man programmerer en statisk IP-adresse til det
1 .
Find kontrolpanelet på printerens enhed . Brug pilene til at rulle gennem menuerne , indtil du når netværket menuen .
2 .
Rul gennem netværket menuen indtil du kommer til TCP /IP- indstillinger . Klik dig igennem TCP /IP- indstillinger, indtil du kommer til det første tal .
3 .
Brug piletasterne på betjeningspanelet til at flytte dette nummer op eller ned , indtil du når det nummer, du ønsker . For eksempel vil mange netværksprintere automatisk blive programmeret med en IP- adresse starter med 192 . Brug piletasterne til at flytte dette nummer op eller ned , indtil du har det rigtige antal .
4 .
Fortsæt med at rulle gennem de enkelte dele af IP- adressen , indtil du har tildelt alle fire numre . IP -adressen består af fire tal adskilt af en periode , dvs 10. 69. 25. 142 .


Previous:hvordan man laver en netværksprinter trådløs Next:hvordan man kan tilslutte en printer til et trådløst netværk 

Kommentarer

Code:
change