hvordan man kan tilslutte en bærbar computer til en pc -netværk

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-06-26

Bærbare computere har en række vigtige fordele frem for traditionelle desktop -enheder , herunder større portabilitet og øget alsidighed . Med en bærbar computer kan du arbejde alle steder fra , herunder dit hjem , dit kontor eller endda hjørnet kaffebar . Alligevel er der tidspunkter, du bliver nødt til at få adgang til ressourcerne i dit lokale netværk med din bærbare computer , og det er vigtigt at vide, hvordan du forbinder det ordentligt

Du skal bruge: .
Laptop
Netværksport .
Netværkskabel .
Docking station .


1 .
Placer docking station til din bærbare computer på skrivebordet , og sørg for at give plads foran og bagved docking station , så du kan arbejde . Tilslut en ekstern skærm , mus og tastatur til dockingstationen . Hvis du ønsker , kan du også tilslutte en printer , scanner , . USB -hub og andet perifert udstyr .
2
Slut strømkablet til docking station og sæt den ind på en overspændingsbeskytter eller andre strømforsyning . Derefter finde netværksporten på væggen tættest på dit skrivebord . Forbindelsen på den netværksport vil ligne en oversize telefon stik . Placer den ene ende af netværkskablet i netværksporten på væggen og den anden ende i nettet porten på dockingstationen .
3 .
Skub den bærbare i docking station , så Tryk på " Power " knappen for at tænde docking station på . Du vil se din bærbare skærm afspejles på din eksterne skærm , og du vil være i stand til at bruge ekstern mus og tastatur så godt. Du vil også have adgang til netværket , printeren og andet perifert udstyr, du har forbindelse til docking station .


Previous:hvordan man laver en netværksprinter trådløs Next:Visual Basic netværktøjer 

Kommentarer

Code:
change