hvordan man kan tilslutte en printer til et trådløst netværk

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-06-29

Hvis du skal købe en ny printer til dit hjem eller kontor , kan du overveje at vælge en med trådløs kapaciteter. Priserne på trådløse printere er kommet ned en hel del , da disse enheder først blev introduceret , og disse dage er der nogle gode trådløse printere og alt- i- en enheder til rådighed for mindre end 100 dollars. Tilslutning af din nye trådløse printer til dit eksisterende trådløse netværk er ikke svært : du kan få din nye printer op og køre i løbet af få minutter

Du skal bruge: .
Computer .
Trådløse printer .
USB trådløse opsætning kabel .
Installations-cd'en .
Navn på trådløst netværk og en adgangskode.


1 .
Tag din nye trådløse printer fra boksen og fjerne enhver emballage , der fulgte med den . Installer blækpatronerne i printeren og finde et egnet sted efter den på dit skrivebord eller arbejdsområde .
2 .
Find navnet på dit trådløse netværk ved at bevæge musen hen over det trådløse signal styrke indikator på nederste højre hjørne af din computer . Også sørge for du har adgangskoden til dit trådløse netværk til rådighed .
3 .
Tænd printeren og installere printer-cd'en i computerens cd- eller dvd- drev . Så softwaren til at installere og finde printeren .
4 .
Tilslut USB trådløse kabel, der fulgte med din printer , når du bliver bedt om af softwaren . Slut den firkantede ende af USB -kablet til bagsiden af printeren og den flade ende til en ledig USB -port på computeren . Efter installationen er fuldført, vil blive bedt om at trække kablet . Printeren vil nu være i stand til kommunikere med det trådløse netværk via den indbyggede trådløse kort .
5 .
Udskriv en testside fra din trådløse printer fra tilsluttet hver af desktop og laptop computer til dit trådløse netværk .


Previous:hvordan man laver en netværksprinter trådløs Next:hvordan man kan se live -netværk tv på din computer 

Kommentarer

Code:
change