hvordan man laver en netværksprinter trådløs

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-06-17

Integrere din netværksprinter til det trådløse netværk ved at forbinde en trådløs printerserver til din netværkskonfiguration . En trådløs printerserver vil offentliggøre printeren på tværs af dit trådløse og kabelforbundne netværk , så alle brugere skal have mulighed for at udskrive til den samme printer . Optagelse af en trådløs printerserver forebygger behovet for at købe en printer med indbygget trådløs kapaciteter

Du skal bruge: .
Trådløst netværk router eller switch
Printer med USB- tilslutning .
Trådløs printerserver .
Diske til installering ( leveres med trådløs printerserver ) .


1 .
Slut USB-kablet fra printeren til USB- porten på bagsiden af den trådløse printerserver .

2 .
Tilslut et Ethernet -kabel fra de tilgængelige havn på bagsiden af den trådløse printerserver til en ledig port i dit trådløse netværk router eller switch . Tilslutning af et Ethernet- kabel mellem den trådløse printerserver og det trådløse netværk router vil give printeren adgang til alle kabel brugere på dit netværk . Hvis der ikke er forbundet brugere på netværket , kan dette trin springes over .
3 .
Tænd printeren og tilslutte AC- adapter til trådløse printerserver .

4 .
Brug en computer tilsluttet til netværket for at køre installationsguiden på anlægget disk, var forsynet med den trådløse printerserver . Følg vejledningen på skærmen til at offentliggøre printeren til det trådløse netværk .
5 .
Installer printerdrivere på computere forbundet til netværket ved hjælp af installationsdisken forsynet med den trådløse printerserver . Printeren vil nu være tilgængelige for brugere på netværket .

gode råd og advarsler


  • Hvis netværksprinteren har en indbygget Ethernet -port , kan du tilføje printeren til dit netværk uden brug af en trådløs printerserver . Tilslut et Ethernet- kabel fra havnen på bagsiden af printeren til en ledig port på din trådløse router eller switch . Kør " Tilføj printer " guiden på Windows-operativsystemer til at finde printeren på netværket .


  • Previous:hvordan man finder en printer adresse på et netværk Next:nothing     

    Kommentarer

    Code:
    change