Cat5e netværkskabel krav

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-07-30

Ethernet kabler er en fælles bestanddel i de fleste interne hjem og kontor netværk . Kablerne bruges til en typisk TCP /IP- netværk , som er den protokol, der bruges til at kommunikere via internettet . Før du installerer Cat5e kabler , er der et par krav at overveje, før konstruktionen af kablet layout og gennemførelse af netværksopsætningen.

Distance

En af de få begrænsninger i kategori 5 Ethernet- kabler er afstanden krav . Ethernet -kabler kræver , at computeren skal placeres inden for 295 meter fra dataforbindelser . Det betyder en computer kan ikke kommunikere præcist med en router eller hub, hvis Ethernet- kablet er længere end den krævede maksimale afstand . Efter ca 300 meter , er kommunikationen signal nedbrudt , og pakketab opleves . Når pakketab sker, kan computeren ikke være i stand til at hente eller sende data på netværket .

Netværkskort

Netværkskort er nødvendige for edb-forbindelser. Netværkskortet er valgt til maskinen skal kategori 5 overensstemmende , så meddelelsen pakker, der sendes fra computeren er forenelige med protokollen anvendes på ledninger . Nogle netværksservere kan have flere netkort installeret , men for de fleste computere , er kun et net -kort kræves til Ethernet kabler . Nogle nyere computere er bygget med et netværkskort inkluderet , så brugeren ikke behøver at købe ekstra udstyr til netværket .

router, hub eller switch

Den ene ende af Ethernet- kablet sluttet til netværkskortet i maskine , men den anden ende kræver en forbindelse til en central hardware komponent. De tre vigtigste komponenter er routere , hubs og switches . For de fleste netværkstopologien planer , er en router, der bruges , fordi routere er de eneste enheder af de tre typer , der giver administratorer mulighed for at bruge filtre , sikkerhed og IP -konfigurationer . En hub eller switch anvendes i små hjem netværk, der ikke behøver nogen avancerede funktioner , og enheden er mere overkommelige .


Previous:hvordan man kan ændre farven på en printer Next:hvordan du installerer en intel 5300 netværksadapter 

Kommentarer

Code:
change