Hvordan kan jeg fortælle , hvad trådløse netværkskort er i min laptop ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-07-08

Tjek dit trådløse kort indstillinger ved at identificere og vide, hvilken hardware er på din laptop . Du kan nemt tjekke isenkrammet i din laptop ved at vide, hvor man skal lede. Tag den hurtigste rute til indstillingerne , og gøre et notat af oplysninger, fordi du sandsynligvis bliver nødt til at henvise til det igen

sætte dig med din bærbare computer

Tag en rundtur i din bærbare computer . Windows XP , Vista og Windows 7 har en " Start Menu ", som er nederst til venstre på skærmen . Alle har en " Control Panel ", som kan nås ved at klikke på " Start "knappen og navigere op menuen til næsten toppen , hvor den " Control Panel " i menuen er til højre .

Kontrolpanel

Hvis du klikker på "System "i bunden , sætter vil endnu en dialogboks med en række faner . Klik på " hardware "-fanen i Windows XP . Klik på " Enhedshåndtering ", og en separat skærm vil åbne med en liste over alle vedlagte hardware . Klik på " Netværkskort "og derefter "Wireless Network adapter , " hvis det rent faktisk er fysisk tilsluttet , vil blive derinde . Hvis du har en switch til at vende den trådløse adapter ud, og du har forladt det slukket , så enheden vil ikke være derinde .

På en Windows Vista laptop , bruge " Start-> Netværk-> Netværk og delingscenter-> Administrer Netværksforbindelser. " Højreklik på " Trådløs netværksforbindelse " og de samme oplysninger vises

I Windows 7 , gå til " Start-. > Kontrolpanel-> Vis netværksstatus og opgaver-> Skift adapterindstillinger-> Wireless Network Connections " . Højre-klik på "Egenskaber ", og de samme oplysninger vil præsentere sig selv .

Wireless Network Card

Tag et nærmere kig på det trådløse netværkskort . Tag et notat af sit navn . For eksempel kunne det være en Intel ( R ) PRO /Wireless 3945ABG Network Connection , som er udstyret til at forbinde til 802. 11a , 802. 11b og 802. 11g -netværk . ( Andre vil også være i stand til at forbinde til 802. 11n -netværk , men de fleste enheder i en Windows XP laptop vil være i stand til 802. 11a , 802. 11b og 802. 11g-netværk . )

Dobbeltklik på det trådløse netværk kort liste , og en anden vises med et sæt faner . På fanebladet "Generelt" , vil den øverste linje i detaljen boksen sige " Denne enhed fungerer korrekt . " Ovenfor er detaljer af fabrikanten , og hvor det er placeret på bussen .


Previous:hvordan man laver en netværksprinter trådløs Next:hvordan man konfigurerer en Linksys usb netværkskort 

Kommentarer

Code:
change