hvordan du installerer en ekstern netværksadapter i en HP Notebook

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-07-21

Mens mange af de nuværende HP Notebooks kommer med interne kablede og trådløse netværkskort pre-installeret , ældre modeller har måske ikke denne hardware bygget i. Derudover kan brugere med ældre netværkskort ønsker at opgradere deres udstyr , efterhånden som teknologien forbedres . Eksterne netværkskort er ideelle til brugere i en af disse situationer . Ifølge Microsofts websted , eksterne USB- netværksadaptere er den enkleste og nemmeste måde at forbinde en computer til dit eksisterende kabelforbundne eller trådløse netværk
1 .
Installer softwaren leveres sammen med USB- netværkskort ved at indsætte cd'en i computerens cd-rom- drev og følge vejledningen på skærmen .
2 .
Genstart computeren, når softwaren er installeret for at gøre det muligt for ændringerne træder i kraft .
3 .
Sæt USB netværkskort i en ledig USB -port på computeren. Til bærbare computere , vil USB -porte enten være placeret på siden eller bagsiden af computeren .
4 .
Tillad Windows at finde USB- netværkskort , og bekræft det fungerer korrekt . Når denne proces er afsluttet, vil en anmeldelse blive vist i Windows proceslinjen viser ny hardware er fundet .
5 .
Slut et Ethernet -kabel til adapter til kablede netværkskort . Sæt den anden ende af kablet ind i dit hjem router eller modem . Til trådløse netværkskort , skal du klikke på trådløst netværk ikonet i Windows og konfigurere forbindelsen til dit trådløse netværk .

gode råd og advarsler


 • Hvis en CD med software til netværkskortet ikke er tilgængeligt , skal du hente den nødvendige software og device driver fra adapteren producentens websted . Software og drivere kan findes i Support og downloads del af det meste udstyr fabrikanternes websteder .
 • Instruktionerne for konfiguration af et trådløst netværkskort til at arbejde med dit trådløse hjemmenetværk er fastsat på Microsofts websted , der er anført i Resource afsnit .


 • Previous:hvordan man kan ændre farven på en printer Next:hvordan man kan ændre et bundkort netværk chip   

  Kommentarer

  Code:
  change