hvordan du opretter forbindelse Mac G4 til Windows-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-07-28

Selv om Mac-og Windows- baserede computere uenige om den software og hardware krav for hvert system , begge computere genkende oplysninger sendes via et netværk eller internetforbindelse . Fordi begge sekter af computere kan registrere og bruger en netværksforbindelse , er det muligt at tilslutte en Mac G4 computer til et netværk , der hovedsagelig anvendes af Windows -computere .
1 .
Sæt den ene ende af Ethernet- kablet til et af de " Out " Ethernet-porte på din router . Men hvis dit netværk er trådløse springe over dette og det næste skridt.
2 .
Slut den anden ende af Ethernet -kablet i WAN-porten på din Mac G4 computer . Når forbindelsen er et grønt lys vises på computeren , med angivelse af kablet er korrekt sat i. Netværket oplysninger vises automatisk på dit system , når netværkskablet er forbundet til computeren .
3 .
Højreklik på den trådløse ikonet i øverste højre hjørne af dit skrivebord . Hvis du bruger et trådløst netværk , du nødt til manuelt at oprette forbindelse til tjenesten . Vælg netværksnavnet fra diverse listen over Wi -Fi- forbindelser pull -down displays .
4 .
Indtast eventuelle nødvendige adgangskode , og klik derefter på " OK " og Mac forbindes til trådløse netværk .


Previous:hvordan man kan ændre farven på en printer Next:hvordan du opretter forbindelse trådløs printer til netværk 

Kommentarer

Code:
change