hvordan du tilslutter en Ricoh kopimaskine til et netværk

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-07-26

Ricoh printere har et ry for at levere kvalitet i arbejdet ved høj hastighed . Dette betyder, at der kan være en lang ventetid , hvis du kun har én tilgængelig for dit hjem eller kontor , og som ikke har adgang til en printer på det rigtige tidspunkt kan resultere i et tab af effektivitet . For at bekæmpe dette , i stedet for at købe en printer til hver bruger , kan du føje printeren til et eksisterende computernetværk . Med at tilslutte printeren til et netværk , kan flere brugere nyde dens hastighed og kvalitet , mens du sparer en masse penge

Du skal bruge: .
Ricoh printer .
Personlige computere .
Netværk router .
Wireless Lan kort ( til trådløse installationer ) .

Slut printeren Hardware til computeren


1 .
Slut printeren kabel, der fulgte med din Ricoh printeren i både printeren og en computer, der allerede er en del af det ønskede netværk . Hvis du foretrækker en trådløs forbindelse , vedhæfte et trådløst LAN- kort til din printer .
2 .
Fra " Start " menuen , klik på Kontrolpanel mulighed . Vælg mappen Printer . Dette kan også vise som Printer og anden hardware mappe , afhængigt af hvilket operativsystem du bruger .
3 .
Marker opgaven for at få vist installerede printere og fax printere , og se efter ikonet for din Ricoh printer . Hvis der ikke ikon viser , at vende tilbage til "Printer " mappen og vælg den opgave at tilføje en printer . Følg vejledningen for " Tilføj printer " guiden .
4 .
Højreklik på ikonet for din Ricoh printer . På den menu, der popper op , vælg " Egenskaber ". Gå til " Shared " fanen og klik på " Del denne printer " valgmulighed . Hvis den delte indstilling er deaktiveret på din computer for sikkerheden ved at køre "Network Setup " guiden , der vises i menuen . Klik på " OK " for at lukke printerindstillinger .
5 .
Giv hver bruger, der tillades adgang placeringen af printeren på netværket . Vælg mindst én af de eksterne printere til at køre en testudskrift for at bekræfte , at printerens indstillinger er korrekte .

gode råd og advarsler


 • Hvis printeren er fysisk forbundet til en computer på netværket , som computeren skal være tændt for at få adgang til printeren .
 • Alle computere på netværket skal være i samme arbejdsgruppe for at få adgang til en printer på dette net .
 • Brug sikkerhedssoftware for at beskytte dit netværk printer fra uautoriseret brug .


 • Previous:hvordan man kan ændre farven på en printer Next:hvordan man bruger og deler en printer på dit hjemmenetværk   

  Kommentarer

  Code:
  change