hvordan man bruger LightScribe uden et netværk chauffør

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-07-23

LightScribe er en teknologi, der tillader dig at brænde billeder ind i toppen af Lightscribe cd'er og dvd'er . Dette giver disken et mere professionelt look. Hvis du bruger en Lightscribe brænder på et netværk computer, du behøver en faktisk installeret driveren , men det behøver ikke at være et netværk driver . Netværk driverne er installeret på alle computere på netværket , men hvis Lightscribe brænder er på kun en computer der ikke er behov for et netværk driver

Du skal bruge: .
Computer
Lightscribe brænder .
Lightscribe CD .
Computer driver installations-cd'en .
Software installations-cd'en .


1 .
Slut Lightscribe brænder til computeren ( gøres normalt via et USB -kabel ) .
2 .

Indsæt computeren driver installations-cd'en . Disse drivere er installeret direkte på din computer og ikke netværket . I et øjeblik føreren installationsguiden starter . Følg korte sæt på skærmen for at fuldføre installationen .
3 .
Isæt software installations-cd'en . Ligesom driver -cd , vises en guide . Læse og acceptere licensaftalen , og følg derefter vejledningen for at fuldføre opsætningen .
4 .
Start software installeret på computeren . Denne software er bare for at skabe den Lightscribe billede på toppen af cd'en , og ikke til rent faktisk at brænde data til disken .
5 .
Sæt Lightscribe CD i Lightscribe brænder . Du skal have en Lightscribe CD , ellers brænder proces vil ikke fungere .
6 .
Skriv noget indhold, du ønsker skal vises på cd'en , eller importerer et billede ( " File " efterfulgt af " Import " ) . Klik på " Burn " og billedet er brændt fast på toppen af Lightscribe disken .


Previous:hvordan man kan ændre farven på en printer Next:hvordan man finder mit netværk nøglen til sejr mobil på en mac 

Kommentarer

Code:
change