hvordan man bruger et netværksstik tester

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-07-11

Net stikkene er stationære porte , der giver dig forbindelse til din LAN (Local Area Network ) eller WAN ( wide area network ) . Og selvom netværket stikkene er hardwired , kan de også være årsag til problemer med forbindelsen til dit netværk komponenter det der er et problem med netværkskablet tilsluttes til stikket . Men med hjælp fra et netværksstik tester , kan problemet netværkskabler være luget ud af den pakke af velfungerende kabler
1 .
Køb en kompatibel SuperLooper for den type netværk , du er på , såsom " T1/E1 "," ISDN " eller en standard Ethernet netværk ( se Ressourcer ) .
2 .
Frakobl alle kabler i øjeblikket besat netværksstik , du ønsker at teste , og så tjek dit netværks router eller omstillingsbord. Notat, som havnenes lysdioder er tændt og hvilke der ikke er .
3 .
Sæt den mandlige ende af Superlooper til netværksstik , du vil teste . Retur til routeren eller omstillingsbordet .
4 .
Tjek router eller switch til en havn med en nyligt LED tændt . Hvis der er en nytilsluttede LED lys , så er der ingen problemer med netværksstik-og du også har bekræftelse af hvilken port netværket stikket er tilsluttet . Hvis der ikke er nye lysdioder lyser , så er du nødt til at tjekke ledninger-tilsluttet netværket stik i spørgsmål-for en kort eller afbrydelse

gode råd og advarsler


  • Husk at tjekke din router eller omstillingsbord til at sikre , at alle netværkskablet er korrekt tilsluttet, før fejlfinding et Ethernet -kabel til tilslutning spørgsmål .


  • Previous:hvordan man laver en netværksprinter trådløs Next:hvordan man kan tilslutte en hub til en hub netværk     

    Kommentarer

    Code:
    change