hvordan man bruger og deler en printer på dit hjemmenetværk

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-07-25

Dette forudsætter, at du allerede har en printer i brug , og denne printer er tilsluttet til en af dine computere i dit hjemmenetværk , og at du bruger Windows . Hvis ja , ingen grund til opgradere endnu en trådløs printer , som du stadig kan udskrive fjernt fra andre computere tilsluttet det samme netværk

Du skal bruge: .
eksisterende hjemmenetværk
. Printeren er tilsluttet en computer .
en anden printer i netværket .


1 .
Et vigtigt første skridt er at sørge for , at du har den nyeste printerdriver installeret . For at være sikker , skal du gå til din printer producentens hjemmeside ( såsom HP , Canon , Epson , osv. ) og kigge efter din printer model og operativsystem for at hente den nyeste version af printerdriveren . Følg vejledningen i at hente printerdriveren .
2 .
Hvis printeren er tilsluttet, gå til Windows Kontrolpanel . Gå til hardware og printere sektion . Vælg den printer , som du ønsker at dele med netværket . I egenskaberne af printeren , skal du gå til fanen Deling , og " Aktiver " deling . Udpege en nem at genkende sharenavn . Dette skulle gøre printeren tilgængelig for andre brugere på netværket .
3 .
Spørg andre computere i netværket . Printeren skulle nu være tilgængelig i Windows kontrolpanelet hardware printer sektion, når du forsøger at tilføje printeren ( andelen navn, du har udpeget skal vises her ) . Du skulle nu være i stand til fjernudskrive ved at vælge denne printer .

gode råd og advarsler


  • Dette kan være lidt tricky , hvis du har forskellige versioner af Windows på forskellige computere . Dette bør dog løses ved at installere den korrekte printerdriver for retten operativsystemet i den rigtige computer .


  • Previous:hvordan man kan ændre farven på en printer Next:hvordan du tilføjer et trådløst netværkskort til en hp 3700f     

    Kommentarer

    Code:
    change